Sherlock & Moriarty Wowpot
4.0/5

Sherlock & Moriarty Wowpot


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Sherlock & Moriarty Wowpot

Sherlock & Moriarty Wowpot is een progressieve jackpot gokkast dat is ontwikkeld door Just For The Win dat is gekoppeld aan de Wowpot jackpots van Microgaming. Als speler krijg je niet alleen de kans om een gigantische jackpot prijs te winnen maar kun je ook genieten van extra features. Zoals we gewend zijn van JTFW ziet dit spel er op visueel vlak goed uit. De wowpot zelf kan miljoenen euro’s opleveren maar staar jezelf daar niet op blind. De kans op het winnen van een giga jackpot is namelijk bijzonder klein.

Behalve jackpots bevat Sherlock & Moriarty Wowpot ook een aantal features. Zo zijn er mysterie symbolen die in hetzelfde symbool kunnen veranderen of respins kunnen opleveren. Er is ook nog een gratis spins bonus met een sticky wild en een oplopende vermenigvuldiger. Natuurlijk draait dit spel voornamelijk om de jackpots, meer daarover kun je verderop in onze review ontdekken.

Een nadeel van dit spel is de RTP van 92,1%. Dit komt natuurlijk doordat het een jackpot gokkast betreft en we zien dat vaker zoals bij Absolootly Mad Mega Moolah. De volatiliteit is medium en de maximale uitbetaling is een jackpot prijs.

Werking van de Sherlock & Moriarty Wowpot Slot

Het speelveld van Sherlock & Moriarty Wowpot bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 20 vaste lijnen. Symbolen op de rollen bestaan uit Sherlock Holmes, Watson, een dame, een bobby, kaartsymbolen en vraagtekens. Op de achtergrond zie je een oud Londens winkelstraatje zodat je echt in een Sherlock Holmes sfeer terecht komt. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai.

Symbolen van speelkaarten leveren het minste op. Draai er hier vijf van dezelfde soort van voor een bedrag van 2x de inzet. De premium symbolen betalen een stuk meer uit. Met vijf dezelfde premiums pak je 6x tot 10x de inzet. Er is een wild symbool dat reguliere symbolen vervangt als dit tot een winstcombinatie leidt.

Mysterie Symbolen en Respins

De vraagtekens van Sherlock & Moriarty Wowpot tellen als mysterie symbolen. Als je er vier of minder van weet te landen dan worden de symbolen veranderd in hetzelfde reguliere symbool. Lukt het om vijf of meer mysterie symbolen te draaien dan wordt de mysterie respins feature actief.

Tijdens mysterie respins blijven alle mysterie symbolen en wilds staan en krijg je een respin. Lukt het om extra mysterie symbolen of wilds te landen dan blijven ook deze symbolen staan en krijg je nogmaals een respin toegekend. Aan het einde van de feature krijg je nog een laatste respin waarbij alle vraagtekens veranderen in hetzelfde symbool.

Gratis Spins Bonus

Als je minstens drie scatters weet te landen dan gaat de free spins bonus van start. Elke extra scatter levert 2 extra spins op. Er wordt nu een extra symbool met drie vraagtekens toegevoegd waarmee één van de volgende features wordt ontgrendeld;

  • Sticky Wild: dit wild symbool blijft de gehele bonusronde plakken.
  • +1 Multiplier: de win vermenigvuldiger wordt elke keer dat dit symbool valt met +1 verhoogt.
  • +Spins: hiermee krijg je 1, 2 of 3 extra spins

Hoe win je één van de Jackpots?

Op de rollen 2, 3 en 4 komen symbolen met vergrootglazen voor die opgespaard worden. Deze symbolen komen alleen tijdens het basisspel voor dus niet tijdens gratis spins of respins. Met een beetje geluk spaar je voldoende vergrootglazen waarmee het jackpot rad actief wordt.

De uitkomst van het rad bepaalt of je de Mini, Monor, Major of Wowpot wint. De minimale bedragen van de jackpots zijn €10, €100, €50.000 en €2.000.000.

Wat is onze beoordeling van de Sherlock & Moriarty Wowpot Gokkast?

Sherlock & Moriarty Wowpot is een leuke gokkast waarbij de ambiance van het oude Londen goed wordt vertolkt. Op visueel vlak doet het een beetje onder vergeleken met Moriarty Megaways van iSoftBet maar de kans op het winnen van een jackpot maakt dit er een om te spelen.

Het basisspel wordt aangevuld door mysteriesymbolen die respins op kunnen leveren. De gratis spins bonus krijgt door het extra symbool met vraagtekens ook extra features. Uiteindelijk draait het voornamelijk om de jackpots want de kans dat je het jackpot spel kunt bereiken maakt dit spel juist spannend.

Pluspunten
  • Mysterie symbolen die respins op kunnen leveren tijdens het basisspel
  • Kans op de Wowpot jackpot van minstens 2 miljoen euro
  • Gratis spins bonus met een drietal extra features
Minpunten
  • De RTP had flink opgeschroefd mogen worden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip