Shark Blitz
4.0/5

Shark Blitz


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Shark Blitz

Playtech heeft een hele reeks aan Jackpot Blitz gokkasten uitgebracht met thema’s over Buffels, Neushoorns en nu dus ook haaien. Shark Blitz is dus een jackpot slot waarbij de witte haai je op weg helpt naar het winnen van een jackpot. Het spelverloop is anders dan je gewend bent van de Big Bass Bonanza gokkast van Pragmatic Play. Grafisch gezien ziet dit spel er niet heel bijzonder uit maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door alle features.

Behalve kans op het winnen van één van vier jackpots heeft Playtech Shark Blitz van verschillende extra features voorzien. Er is een Crunch Mode dat op elk moment geactiveerd kan worden waarmee je twee scatters krijgt en de kans op de free spins bonus groter wordt. De gratis spins bonus heeft een Recharge feature waarmee de gratis spins teller wordt gereset en je een vermenigvuldiger krijgt.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 95,1% onder het gemiddelde. De volatiliteit is medium en de maximale uitbetaling is 37.500x de inzet.

Hoe werkt de Shark Blitz Slot?

Het speelveld van Shark Blitz is vrij uniek. Er zijn vijf rollen waarbij de eerste en laatste rol 3 rijen hoog is en de middelste drie rollen 5 rijen bevatten waardoor er 5.625 manieren om te winnen ontstaan. Voor geld spelen kan vanaf €0,25 tot maximaal €200 per draai.

Een winnende combinatie vormen kan door minstens drie dezelfde symbolen van links naar rechts op de rollen te landen. Dankzij het Adjacent Reels mechanisme is het niet nodig dat symbolen elkaar aangrenzen.

De symbolen met de laagste waarde bestaan uit kaartsymbolen waarbij een winstcombinatie van zes van dezelfde soort een bedrag van 60x tot 75 de inzet oplevert. Tonijnen, roggen, zeeschildpadden, kwallen en witte haaien tellen als premiums. Zes dezelfde premium symbolen zorgt voor een bedrag van 100x tot maximaal 150x de inzet.

Een diamant telt als wild en komt op alle rollen voor behalve de eerste. Het wild symbool vervangt alle uitbetalende symbolen om een winstcombinatie te vormen of aan te vullen.

Shark Blitz Crunch Mode

De Crunch Mode kan op elk willekeurig moment geactiveerd worden. Eenmaal actief ontvang je twee scatters waarmee je eenvoudiger het free spins bonusspel kunt bereiken.

Free Spins Bonus

Zodra je drie scatters weet te landen gaat de free spins bonus van start. Je ontvangt nu 8 tot 15 gratis spins afhankelijk van het aantal scatter dat je hebt. Het bonusspel vershilt niet veel met het basisspel maar als je 2 of meer scatters landt wordt de Recharge feature actief. Nu wordt de gratis spins teller gereset en ontvang je een vermenigvuldiger van x1 (bij twee scatters) tot maximaal x5 (bij zes scatters).

Jackpot Blitz spel

Om het jackpot spel te spelen heb je drie jackpot symbolen nodig. Het speelveld wordt nu veranderd in een scherm van 5×4 met 20 symbolen. Het is de bedoeling dat je via dit Pick & Click spel tenminste drie dezelfde jackpot symbolen onthult. Als dat lukt win je de desbetreffende jackpot. Er is een tijdslimiet dus als je niet op tijd symbolen aanklikt wordt dit spel automatisch gespeeld.

jackpot blitz bonus

De progressieve jackpots zijn aangesloten op het Blitz netwerk van Playtech. Elke keer dat een speler op een Blitz slot speelt groeit de jackpot stand. Je kunt een Mini, Minor, Major en Grand jackpot winnen met een minimale uitbetaling van €50, €500, €5.000 en €100.000.

Wat vinden wij van de Shark Blitz gokkast?

De graphics zijn een beetje gedateerd maar de uitbetalingen van reguliere winstcombinaties zijn goed. Via de Crunch Mode kun je sneller de gratis spins bonus bereiken en de Recharge Feature zorgt ervoor dat met 2 scatters de free spins teller wordt gereset.

Het draait echter voornamelijk om het bereiken van het jackpot spel waarmee je een progressief oplopende jackpot kunt winnen. Andere Playtech jackpot gokkasten dat je kunt uitproberen zijn Age of the Gods: Wonder Warriors en Epic ape 2.

Zoals gebruikelijk kun je hierboven het gratis demospel uitproberen. Voor geld spelen kan bij Bet365 Casino waar je als nieuwe speler een free spins bonus kunt claimen.

Pluspunten
  • Crunch Mode waarmee je random 2 scatters krijgt
  • Een gratis spins bonus met een Recharge Feature
  • Pick & Click jackpot bonusronde
  • Winstpotentie van 37.500x de inzet
Minpunten
  • De RTP ligt onder het gemiddelde
  • Op grafisch vlak niet bijzonder
© Copyright 2023 Gokkasten Stip