Serengeti Kings
3.0/5

Serengeti Kings


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Serengeti Kings

Serengeti Kings is een van de nieuwe videoslots van 2020 ontwikkeld door NetEnt dat waarschijnlijk is gebaseerd op de NatGeo documentaire Serengeti. Het thema bevat als belangrijkste symbolen de leeuw en panter die heersen over de Afrikaanse steppes.

De visuele vormgeving is goed en behalve de leeuw en luipaard zul je dieren zoals zebra’s, meerkatten, hyena’s en giraffen als symbolen op de rollen tegenkomen. Het theoretische uitbetalingspercentage schommelt tussen de 96.1 en 96.7% in en de variantie is hoog.

Je kunt de twee hoofdsymbolen opsparen en extra vermenigvuldigers verdienen maar daarover straks meer. Het lijkt erop dat NetEnt dit jaar bezig is met een grote comeback en hopelijk zet die trend zich voort en kunnen we nog meer nieuwe top slots verwachten.

Hoe werkt de Serengeti Kings slot slot nu precies?

Het speelveld is opgedeeld in vijf rollen met drie rijen waarbij je met 26 vaste lijnen speelt. Geld inzetten kan al vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai waardoor dit spel voor zowel kleine als grote gokkers geschikt is.

Er is een wild symbool dat alle andere symbolen vervangt, behalve scatters en vijf wilds levert een uitbetaling van 50x de inzet op. De leeuw en panter tellen als premium symbolen en zijn goed voor een uitbetaling van 5x de inzet op voor vijf dezelfde.

Symbolen met een gemiddelde waarde zij de giraffe, hyena, zebra en meerkat, hiermee verdien je 2x tot 3x de inzet als je er vijf van weet te landen. De kaartsymbolen hebben de laagste waarde en zijn slechts goed voor 0,3x tot 1x de inzet.

Leeuw en Panter Features

Zodra je Serengeti Kings begint te spelen start je de eerste 12 spins met de lion spins en de volgende 12 draaibeurten is het de beurt aan de panter spins. Je spaart ondertussen alle leeuw en panter symbolen op (de meters van de leeuw linksboven en panter rechtsboven) totdat de 12 draaibeurten voorbij zijn.

Aan het einde van de modus worden alle symbolen op de rollen teruggeplaatst, zit je in de leeuw modus dan komen de leeuw symbolen op de rollen en in de panter modus zijn de panters aan de beurt.

Zodra de panter spins van start gaan veranderd de setting van dag naar nacht. Als een leeuw symbool  op een panter terecht komt of andersom dan wordt het symbool een wild symbool. Landt een leeuw op een leeuw of een panter op een panter (tijdens de panter modus) dan krijg je een extra multiplier.

Het is dus de bedoeling om zoveel mogelijk dezelfde leeuwen en panters op te sparen maar als je de inzet verhoogt dan wordt de modus gereset. Beide meters geven precies weer met welke spin je bezig bent.

De gratis spins bonus

Als je niet kunt wachten om de gratis spins bonus te spelen dan kun je de knop ‘Buy Free Spins’ gebruiken waarmee de optie krijgt om drie, vier of vijf scatters te kopen.

Als je de bonus op de reguliere manier wilt bereiken dan is de staffel aan spins en extraatjes als volgt;

  • 3 scatters zorgt voor 12 gratis spins zonder opgespaarde leeuwen of panters
  • 4 scatters levert 12 free spins op met een leeuw en zes opgespaarde panters
  • 5 scatters levert 12 free spins op met zes leeuwen en 11 opgespaarde panters

Een leuke bijkomstigheid is dat de ‘Buy Free Spins’ opvlamt zodra de kans op winst groter wordt.

Tijdens de free spins werkt het spel hetzelfde als in de basis en aan het einde van de gratis draaibeurten worden alle leeuwen en panters verzamelt waarna je extra multipliers of wilds ontvangt.

Onze eindconclusie over de Serengeti Kings Gokkast

Eindelijk weet NetEnt weer eens te innoveren want Serengeti Kings beschikt over unieke features en dat maakt dit slot juist leuk. Het einddoel is om zoveel mogelijk premium symbolen op te sparen waarmee je dus extra wilds en multipliers verdient.

De ‘Buy Free Spins’ functie geeft je de kans om direct aan de gratis spins bonus te beginnen maar het is wel prijzig.

Wil je dit spel direct voor geld spelen? Maak dan een account aan bij een door de KSA gelicenseerde goksite. Zo weet je zeker dat je bij een betrouwbare aanbieder speelt.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip