Secret of Dead
3.0/5

Secret of Dead


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Secret of Dead

Met Secret of Dead van Play ‘N Go reizen weer af naar het oude Egypte waar we in een met goud bedekte graftombe de geheimen van de dood proberen te onthullen. Het rijtje aan ‘Book of’ gokkasten wordt met Secret of Dead weer verder aangevuld. Voorgangers zijn de held Riche Wilde and the Wandering City en zijn dochter Cat Wilde and the Doom of Dead. Ditmaal zijn Riche of Cat niet te bekennen.

Als je al eerder een ‘Book of slot’ hebt gespeeld dan zul je de werking van dit spel direct herkennen. Een uniek aspect is de gok feature waarmee je tijdens het basisspel de winst kunt proberen te verdubbelen. Als je de gratis spins bonus bereikt dan wordt een willekeurig symbool geselecteerd dat over de rollen uitklapt. Nog mooier is als dit Shai (de god van het lot) is want dan tellen alle prijzen dubbel.

De RTP is met 96,2% niet verkeerd maar controleer altijd eerst even welke staffel het casino waar je speelt hanteert. De variantie is vrij hoog en de maximale uitbetaling met een enkele draai is 10.000x de inzet.

Werking van de Secret of Dead Slot

Het speelveld van Secret of Dead is geplaatst in een tempel of graftombe. Er zijn zes rollen, drie rijen met 10 vaste lijnen. Winstcombinaties ontstaan zodra je drie dezelfde symbolen van een lage waarde of twee dezelfde premium symbolen van links naar rechts op een vaste lijn weet te landen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai.

De uitbetalingen van winstcombinaties zijn niet verkeerd. De kaartsymbolen leveren het minste op en als je er zes van dezelfde soort weet te landen pak je 20x tot 25x de inzet. Premiums bestaan uit symbolen van cobra’s, katten, scarabee kevers en Shai. Als het lukt om zes dezelfde premiums te draaien dan ontvang je een uitbetaling vanaf 100x tot maar liefst 500x de inzet.

Ankh symbolen tellen zowel als wild als scatter en kunnen ook een maximale uitbetaling van 500x de inzet opleveren. Als wild vervangt dit symbool alle andere symbolen om winstcombinaties aan te vullen en met minstens drie ervan ga je door naar de bonusronde.

Gok Feature

Al extraatje heeft Play ‘N Go een gok feature toegevoegd waarmee je gewonnen prijzen kunt verdubbelen. Het betreft een kaartspel dat na elke winstcombinatie wordt geactiveerd. Je kunt dit spel overslaan door op ‘Collect’ te klikken. Wil je de feature gebruiken dan klik je op ‘Gamble’.

Nu is het de bedoeling dat je de juiste kleur van de kaart voorspelt (zwart of rood). Let er wel op dat je de complete winst kunt verspelen.

Gratis Spins Bonus

Zodra je drie Ankh symbolen op de rollen draait wordt de gratis spins bonus actief. Afhankelijk van het aantal Ank symbolen ontvang je ook nog een uitbetaling vanaf 1x de inzet bij drie stuks tot maximaal 250x de inzet bij zes stuks. Het aantal spins dat je krijgt varieert ook, dat zijn er minstens 8 tot maximaal 15.

Voordat de bonusronde van start gaat wordt er een speciaal symbool geselecteerd. Dit symbool neemt een gehele rol in beslag waardoor het mogelijk wordt om het gehele speelveld te vullen. Als je het symbool van Shai als speciaal symbool krijgt toegekend dan wordt de winst ook nog x2 vermenigvuldigt.

Zo wordt het ook mogelijk om de maximale winstpotentie van 10.000x de inzet te bereiken. Speciale symbolen hoeven elkaar niet aan te grenzen om een uitbetaling op te leveren.

Lukt het om tijdens het bonusspel nogmaals drie of meer scatters te landen dan ontvang je 5 extra spins. Tevens wordt er nu een nieuw speciaal symbool geselecteerd.

Wat vinden wij van de Secret of Dead Gokkast?

Hoewel Secret of Dead een prima ‘Book of’ gokkast is vinden wij het jammer dat er vrijwel altijd een thema over het oude Egypte wordt gebruikt. De features zijn ook niet verrassend want we hebben het allemaal vaker gezien. De eerste Book of Dead gokkast was een hit en alle andere varianten zijn ook goed te doen maar het thema mag best een keer aangepast worden.

Begrijp ons niet verkeerd Secret of Dead is een prima gokkast, de gok feature is een leuk extraatje en de maximale winstpotentie is niet verkeerd. Wil je een gokkast met een Egyptisch thema en unieke spelelementen spelen. Wij kunne je Valley of the Gods 2 van Yggdrasil aanbevelen.

Pluspunten
  • Hoge uitbetalingen van winstcombinaties
  • Gok feature waarmee je de winst kunt verdubbelen
  • Gratis spins bonusspel met een uitklappend symbool
  • Winstpotentie van 10.000x de inzet
Minpunten
  • Er is niets vernieuwend aan het thema of spelverloop
© Copyright 2023 Gokkasten Stip