Secret Admirer
3.0/5

Secret Admirer


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Secret Admirer

Secret Admirer is één van die video slots dat je perfect kunt spelen tijdens Valentijnsdag. Het is een wat oudere Microgaming gokkast dat gelukkig nu ook via een mobiele telefoon of tablet speelbaar is.

Dit spel heeft alles te maken met een geheime aanbidder en het liefderijk thema straalt dit ook uit. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96.08% en de variantie schatten wij in op laag tot medium.

Hoe werkt de Secret Admirer Gokkast?

Dit slot heeft vijf rollen, drie rijen en negen winstlijnen met een scatter en wild symbool. Voor geld gokken op dit spel kan vanaf 45 eurocent tot maximaal 4 euro 50 per draai. De inzetstaffel is dus iets anders dan bij het voormalige flash variant waar je het aantal lijnen kon selecteren en met een maximale inzet van 90 euro per spin kon spelen.

Bij Secret Admirer zijn de belangrijkste  symbolen het secret admirer embleem en de broche, wanneer je er hier vijf van weet te spinnen dan ontvangt u de hoogste geldprijs. (2500 munten). De overige premium symbolen bestaan uit een krans met rozen, parfum en een enkele roos.

secret admirer slot

Symbolen met een lagere waarde zijn de welbekende kaartsymbolen. De wild vervangt alle andere symbolen behalve de scatter en een winnende combinatie met vijf wilds is goed voor een uitbetaling van 5.000 munten.

De free spins bonus

De scatter (diamanten ring) zorgt voor gratis spins en tijdens de gratis spins kunnen gewonnen prijzen verdubbeld worden. De scatters blijven plakken en kunnen ook nog voor respins zorgen.

Je kunt na elke winnende combinatie de Gamble feature gebruiken om de winst te verdubbelen maar je kunt hiermee ook de complete winst verspelen dus wees voorzichtig hiermee ( deze feature is helaas niet meer beschikbaar bij het mobiele variant). De Free spins feature is wel bijzonder want hier worden de scatters vastgehouden waarna je 3 gratis spins krijgt toegekend.

Wat vinden wij van de Secret Admirer Videoslot?

Voor een van de oudere Microgaming gokkasten is Secret Admirer leuk uitgevoerd. Dit spel is bovendien simpel om te spelen in de basis kun je mooie winsten pakken als je de juiste winnende combinaties weet te draaien. De echte winsten zijn met het free spins bonus te behalen want behalve gratis spins blijven de scatters plakken.

Als je op zoek bent naar een wat nieuwer Microgaming slot dat in het teken van de liefde staat dan kunnen wij Immortal Romance aanbevelen, een gokkast met verschillende bonusrondes dat inmiddels tot een van de meest gespeelde slots van deze spelprovider behoort.

Pluspunten
  • Een doorsnee slot met een redelijke RTP
  • Geen ingewikkelde features
Minpunten
  • Dit spel is verouderd
© Copyright 2023 Gokkasten Stip