Scrooge Megaways
4.0/5

Scrooge Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Scrooge Megaways

Scrooge Megaways is een nieuwe toevoeging aan de Twisted Tales reeks aan gokkasten van iSoftBet. Met nog een kleine zes weken te gaan tot kerstmis en kouder weer op komst is dit het perfecte moment om van één van de nieuwe kerst slots te genieten. Ebenezer Scrooge is terug maar dan met meer manieren om te winnen als wat je normaal gesproken gewend bent. Dit is een traditionele Megaways slot met 117.649 manieren om te winnen. Scrooge Megaways is eigenlijk een kloon van Western Gold Megaways maar dat mag de pret niet drukken.

Scrooge Megaways is de vijfde gokkast van de Twisted Tales reeks. Andere slots uit deze reeks die je hier gratis kunt spelen zijn Moriarty Megaways en Morgana Megaways. Het theoretische uitkeringspercentage is 95,98% dat omhoog schiet als de ‘bonus buy’ functie wordt gebruikt. Een klein nadeel voor ons als Nederlandse spelers is dat je bij de legale goksites niet de optie hebt om een bonusronde te kopen.

Werking van de Scrooge Megaways Gokkast?

Dit spel heeft het standaard Megaways formaat. Er zijn zes rollen met twee tot zeven symbolen per rol met minstens 64 manieren om te winnen. Door het Megaways spelmechanisme kun je genieten van maximaal 117.649 ways to win. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €20 per spin.

scrooge megaways slot

Laten we het eerst hebben over de kaartsymbolen met een lage waarde. Bij Scrooge Megaways zijn dat de kaarten 9, 10, J, Q, K en A waarmee je een bedrag van 0,5x tot maximaal 1,5x de inzet pakt als je er zes van weet te landen. Het kogelslot, kalkoen, hoge hoed en Ebenezer zelf hebben een waarde van 2x tot 25x de inzet bij zes stuks van dezelfde soort.

Zodra je een winstcombinatie draait worden de symbolen van de winnende combinatie verwijderd om plaats te maken voor nieuwe symbolen. Het wild symbool is duidelijk herkenbaar en komt alleen voor op de rollen 2, 3, 4 en 5. Dit wild vervangt alle andere symbolen behalve de scatter.

Haunting of Christmas Feature

De Haunting of Christmas feature van Scrooge Megaways kan zowel tijdens het basisspel of het bonusspel op geheel willekeurige momenten vallen. Hiermee wordt één van de volgende features geactiveerd;

  • Max Megaways: Hiermee krijg je één draaibeurt met het maximaal aantal Megaways (in dit geval).
  • Bonus Award: Er worden extra scatters aan de rollen toegevoegd zodat je meer kans maakt op de Cash Respins bonus.
scrooge cash respins

Scrooge Cash Respins

De Scrooge Cash Respins bonusronde kun je bereiken door 5 scatters te draaien. Het speelveld wordt nu voorzien van een x-aantal scatters. De scatters hebben elk een vermenigvuldiger van 1x tot 5x en het is de bedoeling dat je een complete rol vult. Je ontvangt nu drie gratis spins en als het lukt om een extra scatter te landen dan wordt de teller weer op drie gezet.

Als het lukt om tijdens de bonus een gehele rol met hetzelfde symbool te vullen dan wordt het bedrag dat je wint vermenigvuldigd met het aantal scatters op de rol. Tijdens de bonus kunnen ook symbolen van Christmas past, present en future vallen waarmee je de bijbehorende multiplier pakt (10x, 25x en 50x).

Aan het einde van de bonusronde worden alle vermenigvuldigers toegepast op de inzet waarmee je speelde toen de bonusronde van start ging. Als je bijvoorbeeld met een inzet van €10 speelt kan de Scrooge Megaways bonus bijzonder lucratief zijn.

Wat is onze beoordeling van de Scrooge Megaways Gokkast?

Dit is typisch een gokkast thema waar je eigenlijk alleen op winterse dagen of rond de kerst op wilt spelen. Het thema is door iSoftBet prima uitgevoerd alleen is het wel jammer dat dit spel een kloon van een andere Megaways gokkast is. Toch is dit spel de moeite waard want de bonusronde kan voor een leuke verrassing zorgen.

De maximale winstpotentie is 12.000x de inzet. Let er wel op dat het kopen van de bonusronde niet mogelijk is. Voor geld spelen kan momenteel uitsluiten bij Mr Green waar je als Nederlander op dit moment nog geen account aan kunt maken. Scrooge Megaways is vanaf 25 november 2021 beschikbaar bij andere online kansspelaanbieders.

Pluspunten
  • Haunting of Christmas features tijdens het basisspel
  • De bonusronde is verrassend leuk, je hebt hier alleen met scatters en multipliers te maken
  • Winstpotentie van 12.000x de inzet
Minpunten
  • Dit spel is een kloon van Western Gold Megaways
© Copyright 2023 Gokkasten Stip