Saxon
4.0/5

Saxon


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Saxon

Play ‘N Go heeft laat met hun nieuwe slot Saxon zien dat zij overduidelijk fan zijn van de heavy metal genre. Zij hebben al een reeks aan metal slots geproduceerd zoals Sabaton, Twisted Sister, Testament en Annihilator. Nu gaat het thema over de in 1976 opgerichte Britse metal band Saxon, één van de grote namen van New Wave of British heavy metal.

Op visueel vlak valt er niets aan te merken, de Saxon slot ziet er prachtig uit en de game play bevat originele features waardoor Saxon een spannende gokkast is om te spelen. Je hoeft niet per se van heavy metal te houden om dit spel te spelen want je kunt het geluid ook uitschakelen als je de Saxon deuntjes niet wilt horen.

Je kunt maximaal 10.000x de inzet winnen dus een gokje voor geld wagen wordt door ons aanbevolen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,24% en de variantie is hoog. Houdt er wel rekening mee dat de RTP per casino kan verschillen.

Hoe werkt de Saxon Gokkast?

Play ‘N Go heeft voor het speelveld van de Saxon gokkast voor een standaard indeling van vijf rollen, drie rijen met tien vaste lijnen gekozen.

Je kunt gebruik maken van de gebruikelijke inzetstaffel van 10 eurocent tot 100 euro per draai.

Tijdens het spelen kan je genieten van de Saxon tunes en als je dat liever niet doet, dan is het mogelijk om via de instellingen het geluid uit te schakelen. Liefhebbers van Saxon kunnen ook specifieke tunes selecteren.

De premium symbolen bestaan uit een leren Saxon jack, een embleem van een adelaar en een ridderhelm. Vijf dezelfde premiums is goed voor een bedrag vanaf 20x tot 30x de inzet.

Een ster met kaartsymbolen zijn iets minder waard, draai er hier vijf van voor 7x tot 12x de inzet.

De reguliere kunnen stacked voorkomen waarmee zij een complete rol vullen.

Het Saxon logo telt als wild symbool en valt altijd als stack waardoor een gehele rol gevuld wordt. De wild symbolen vervangen alle andere symbolen behalve de scatters.

Vijf wilds op een actieve lijn is goed voor 50x de inzet.

Win Multipliers

Een leuk extraatje is dat Play ‘N Go win multipliers heeft toegevoegd. Elke symbool dat een complete rol vult verhoogt de win multiplier met +1.

Draai je een stacked wild dan wordt de multiplier met +2 verhoogt.

Zodoende kun je met een aantal stacks een mooie winstcombinatie pakken, vooral als je vijf rollen met wilds weet te vullen want dan pak je behalve 50x de inzet ook nog eens een multiplier van 10x.

De Free Spins Bonus

Om de free spins bonus te bereiken heb je slechts twee scatters nodig die als zanger Biff en zijn motorfiets voorkomen.

Je ontvangt nu geheel random 5 tot 15 gratis spins.

Tijdens de free spins bonus wordt de win multiplier niet gereset zodat je de laatste spins met een torenhoge vermenigvuldiger kunt afdraaien.

Natuurlijk heb je wel een portie geluk nodig maar met een aantal stacked wilds kan het hard gaan.

Je kunt een onbeperkt aantal extra spins winnen door tijdens de bonus opnieuw een scatter combinatie van Biff en zijn motorfiets te draaien.

Wat is onze beoordeling van de Saxon Gokkast?

Hoewel wij niet echt fan zijn van de heavy metal genre Heeft Play ‘N Go van Saxon een leuke online gokkast weten te maken.

Via de win multipliers kun je tijdens het basisspel een flink bedrag winnen en tijdens de free spins bonus wordt het extra spannend, vooral als je 5 tot 15 extra spins weet te pakken.

Andere slots in de muziek genre om te proberen zijn NetEnt’s Jimi Hendrix en Guns N’ Roses.

Geniet op GokkastenStip van het gratis demospel of maak een account aan bij een legale kansspelaanbieder waar je vertrouwd met iDEAL kunt storten.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip