Santa’s Village
3.0/5

Santa’s Village


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Santa’s Village

Santa heeft het er maar druk mee met de kerstdagen op komst en met de Santa’s Village gokkast van Habanero Systems krijg je inzage in de wereld van de kerstman. Je wordt rondgeleid door Santa’s Village waar je allerlei cadeautjes kunt uitpakken en extra free spins kunt verdienen.

Het thema is bijzonder leuk uitgevoerd en speelt zich af in een blokhut met een open haard, een versierde kerstboom en een warme luie stoel. Qua achtergrondmuziek wordt je verwend met verschillende kerst tunes.

Dit slot is al in 2017 uitgebracht en je kunt dit spel nu gratis spelen op GokkastenStip. De RTP bedraagt 96.07% gekoppeld aan een gemiddelde variantie.

Hoe speel je de Santa’s Village Gokkast?

Het speelveld is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen met vijftien vaste lijnen. Inzetten kan vanaf 15 eurocent tot maximaal 150 euro per draai. Er zijn drie bonus features waar je straks in deze review meer over kunt lezen.

De symbolen bestaan uit allerlei kerstitems van zuurstokken, kerst sokken tot de kerstman zelf. Je hebt slechts twee dezelfde symbolen nodig op een horizontale lijn om lijnwinst te pakken.

Qua premium symbolen leveren winnende combinaties van 5 kerstkransen, rendieren, de kerstman of een cadeau een uitbetaling op van ongeveer 83x tot maximaal 500x de inzet op.

De medium symbolen zijn de zuurstokjes, brandende kaarsen, kerstballen en kerst sokjes waarmee je een uitbetaling van 27x tot 67x de inzet kunt verdienen als je vijf dezelfde weet te landen. Een lagere waarde is toegekend aan de kaartsymbolen A, K, Q, J waarmee je 7x tot 27x de inzet kunt pakken.

De Bonus Features

Zodra je een kerstman op de rollen krijgt dat een winnende combinatie vormt wordt de Map Feature geactiveerd.

De kaart wordt geopend en de kerstman loopt een stap of stappen (afhankelijk hoeveel je er draait)  totdat je de free spins bonus wint en één van de volgende features wordt geactiveerd;

  • Santa Free Spins: Je ontvangt nu 12 gratis spins en het Santa symbool telt nu als wild. Een winnende combinatie dat met de kerstman wordt gevormd zal uitklappen over de gehele rol.
  • Sleigh Free Spins: Nu pak je 12 free spins waarbij één of twee wilds kunnen vallen (kerstpakketjes).
  • Sticky Re-spins: 12 free spins waarbij je twee sticky re-spins krijgt zodra je een winnende combinatie draait.

Zowel het behalen van de bonus als de bonusronde zelf is leuk bedacht.

Wat vinden wij van de Santa’s Village Videoslot?

Habanero System heeft met Santa’s Village een hartstikke leuke kerst slot ontwikkeld. In de basis kun je behoorlijke lijnwinsten pakken en het behalen van de free spins bonus gaat vrij snel. Elke kerstman levert een stap op de kaart op en de doelstelling is om op een grote grijze vlak uit te komen.

Speel je graag kerstmis gokkasten? Vergeet niet onze lijst met de top 10 kerst gokkasten te bekijken, binnenkort staat dit spel er ook bij. Een ander leuk kerstmis slot is Santa vs Rudolf van NetEnt waar je tijdens de bonusronde extra multipliers kunt verdienen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip