Santa vs Rudolf
4.0/5

Santa vs Rudolf


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Santa vs Rudolf

Vanaf vandaag kun je de nieuwe online slot Santa vs Rudolf van NetEnt spelen op GokkastenStip. NetEnt heeft dit jaar geopteerd om van een kopie van de gokkast The Invisble Man te maken net als Play ‘N Go heeft gedaan met het spel Xmas Magic dat een kopie van Golden Legend is.

Het thema is leuk uitgevoerd en heeft wat weg van een stripverhaal en is wat dat betreft uniek in zijn soort. Wat het theoretische uitkeringspercentage betreft hebben wij dat vastgesteld op 96,35% dan net boven het gemiddelde uitkomt.

Hoe werkt de Santa vs Rudolf gokkast?

Het speelveld is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen met 20 vaste lijnen. Een pluspuntje is dat dit spel gekoppeld is aan het win both ways systeem waardoor winnende combinaties heen en weer tellen. Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai en de maximale uitbetaling met een enkele draai is 200.000 munten.

Zowel Rudolf (valt op de eerste rol) als Santa (valt op de vijfde rol) tellen als wild en schuiven een rol op via het walking wilds mechanisme (Rudolf rechts, Satan links) na elke draaibeurt.

De symbolen bestaan uit een verwenlijstje aan Santa, een sneeuwbol, een rendier kraag, kerstcadeautjes en een kerstslee die goed zijn voor een uitbetaling van 7.5x tot 25x de inzet als je er vijf van  hebt. Symbolen met een lagere waarde zijn de zuurstokletters A, K, Q, J en 10 waarmee je een uitbetaling van 3 tot 5x de inzet kunt verdienen bij vijf dezelfde.

De Free Spins Bonus

Zodra een Santa en Rudolf Wild tegelijk vallen en elkaar via het walking wild mechanisme tegenkomen worden zij samengevoegd en ontvang je tien gratis spins. In totaal kun je 3 Santa’s en Rudolf tegelijk samenvoegen waardoor je maximaal 30 gratis spins kunt verdienen.

Tijdens de bonus komen de wilds op alle rollen voor en wandelen zij over de rollen zoals hierboven omschreven, komen zij elkaar tegen tijdens free spins dan ontvang je 4 extra draaibeurten.

Bovendien zul je tijdens de bonus bovenaan twee meters zien die worden gevuld zodra de wilds van het speelveld verdwijnen, de extra bonussen zodra je de meters vult is als volgt;

  • Rudolfs Spins: Ontvang drie spins waarbij vijf extra Rudolf wilds op de rollen worden bijgeplaatst.
  • Santas Gifts: Zodra je de Santas Gifts meter weet te vullen gaat er een Pick & Click spel van start dat bestaat uit drie speelrondes. De prijzen bestaan uit cash prijzen, een multiplier of extra free spins.

Ons eindoordeel van de Santa vs Rudolf slot

Het stripverhaal kerstthema is uniek in zijn soort en wat dat betreft heeft NetEnt een leuk spel van een bestaande gokkast weten te maken. Toch is het jammer dat het een kloon betreft maar gelukkig is dit een kopie van één van de betere slots.

Je kunt tot 1.000x de inzet winnen met een enkele draai en dat is ook een pluspunt. Andere kerst slots om uit te proberen zijn Santa’s Stack van Relax Gaming en Santa’s Wonderland van Pragmatic Play.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip