Samba Carnival
3.0/5

Samba Carnival


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Samba Carnival

Met Carnaval op komst heeft Play’N Go de video slot Samba Carnival precies op tijd. Hier gaat het echter niet om de het traditionele carnaval festijn maar om de Carnival zoals dat in Rio gehouden wordt. Samba Carnival is een feestelijk versierde slot met vijf reels en vijftien winstlijnen.

Ondanks dat je via GokkastenStip.nl alleen de flash variant op een Desktop of laptop kunt spelen kun je dit spel ook via een mobiel apparaat spelen zodra je bent aangemeld bij het casino (*update* je kunt dit spel nu via GokkastenStip ook mobiel spelen).

De symbolen op de rollen vertonen allerlei vrolijke afbeeldingen van cocktail drankjes en Braziliaanse Samba Danseressen en dit alles met een vrolijk samba deuntje op de achtergrond. Het uitbetalingspercentage is 95,79% en de variantie schatten wij in op laag tot medium. De maximale uitbetaling bedraagt 1.756x de inzet.

Hoe werkt de Samba Carnival Gokkast?

Het speelveld is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen met symbolen die in blokken van 1×2 voor kunnen komen. Inzetten kan vanaf 15 eurocent tot 87,50 euro per draai.

De Braziliaanse danseressen zijn premium symbolen en vijf op een rij levert je een uitbetaling van 500 tot 2500 munten op. De fruitcocktails hebben een lagere waarde, hiermee verdien je 75 tot 250 credits als je er vijf van weet  te landen.

Spel en Bonussen

Wat opvalt zodra je de prijzentabel van Samba Carnival bekijkt is dat er maar liefst vier wildsymbolen zijn welke apart gekoppeld zijn aan een vermenigvuldiger van 2x tot maximaal 5x de lijninzet. Als het lukt om vier danseressen met roze veren met een x5 wild te draaien dan pak je een vet bedrag.

Drie of meer Samba drums activeren een bonusspel waarbij één van de drumsymbolen kunt selecteren. Tijdens de bonusronde kun je met een beetje geluk 150x de lijninzet verdienen.

Samba Carnival bevat verder weinig bijzondere spelelementen maar is een leuk slot om te spelen als je in een feestelijke stemming bent.

Wat vindt GokkastenStip van de Samba Carnival gokkast?

Het thema is vrolijk en brengt je in een carnaval stemming. Via de wild multipliers en de bonusronde kun je leuk winnen maar verder valt er niet veel te beleven met dit slot. Wat dat betreft zul je waarschijnlijk meer lol beleven aan La Fiesta, een gokkast van Relax Gaming met een thema dat over drie Spaanse festiviteiten gaat.

Als je een liefhebber bent van dit thema dan kun je ook Microgaming’s Dragon Dance gokkast uitproberen.

Pluspunten
  • Feestelijk en vrolijk thema
  • Vier verschillende wilds met een x2 tot x5 multiplier
  • Een Pick & Click bonusspel
Minpunten
  • De standaard RTP is onder het gemiddelde
  • Dit spel gaat snel vervelen door een tekort aan extra features
© Copyright 2023 Gokkasten Stip