Sahara Riches: Cash Collect
4.0/5

Sahara Riches: Cash Collect


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Sahara Riches: Cash Collect

Sahara Riches: Cash Collect is een Playtech slot dat in april 2021 werd uitgebracht. Het thema voert ons mee naar de Sahara, grootste woestijn ter wereld. Het beeld en geluid is prima uitgevoerd waardoor je tijdens het spelen in een Arabische sfeer terecht komt. Op de achtergrond zien we de Sahara met links een Arabisch paleis. Op de rollen zien we symbolen zoals Jambiya dolken, zandlopers, schatkisten. De opzet is simpel maar doeltreffend.

Zoals de titel van dit spel al doet vermoeden is er een cash collect feature waarmee alle munten op de rollen als geldprijs worden uitbetaald. Het Cash Collect symbool kan ook de gratis spins bonus opleveren waarmee het Collect symbool voor drie beurten wordt vastgehouden. Tot slot zijn er nog vier vaste jackpots waarvan de hoogte afhankelijk is van de inzetstaffel waarmee je speelt. Je kunt hierboven het gratis demospel uitproberen of maak een account aan bij Bet365 Casino om direct voor geld te spelen.

Het theoretische uitbetalingspercentage ligt met 95,67% iets onder het gemiddelde. De variantie is medium en de maximale uitbetaling bedraagt slechts 500x de inzet oftewel €250.000 als je met de maximale inzet speelt.

Werking van Sahara Riches: Cash Collect

Sahara Riches is een 5-reel gokkast met drie rijen en 30 vaste lijnen. Een winnende combinatie vormen kan door minstens drie dezelfde symbolen van links naar rechts op een vaste lijn te draaien. Inzetten kan al vanaf €0,20 tot maximaal €500 per draai. Dat maakt dit spel niet alleen geschikt voor reguliere spelers maar ook voor high rollers.

sahara riches: cash collect gokkast

Symbolen van speelkaarten zorgen voor een uitbetaling van 1,5x de inzet als je er vijf van dezelfde sooor draait. Een zandloper, Jambiya dolk, karaf, en een smaragd beeld van een kameel zijn meer waard. Hiermee pak je maximaal 2,5x tot 5x de inzet mee. De schatkisten tellen als premium en zorgen bij vijf stuks een uitbetaling van 6x de inzet.

De gesluierde dame telt als wild. Het wild symbool vervangt alle uitbetalende symbolen zodra er een winstcombinatie gevormd kan worden. Behalve het wild zijn er nog muntstukken met geldwaardes en nummers. Deze tellen pas mee zodra je een van de volgende features weet te activeren.

Cash Collect Feature

De muntstukken kunnen van cashprijzen zijn voorzien en als je deze in combinatie met het Cash Collect symbool weet te landen dan ontvang je het bijbehorende geldbedrag als uitbetaling. Het cash collect symbool komt tijdens het basisspel alleen op de vijfde rol voor. Via het Cash Collect symbool kun je ook de gratis spins bonus bereiken zoals we hieronder omschrijven.

cash collect feature

Gratis Spins bonus

Het bereiken van de gratis spins bonus van Sahara Riches verloopt vrijwel hetzelfde als de cash collect feature. Nu is het de bedoeling dat je een muntstuk met een nummer erop tegelijkertijd met het cash collect symbool weet te landen. Stel je hebt op de 5e rol het cash collect symbool en je draait de nummers 2 en 3. Dan kun je met vijf gratis spins aan het bonusspel beginnen.

Tijdens het bonusspel kan het cash collect symbool op elke rol vallen. Bovendien wordt elk cash collect symbool voor drie draaibeurten vastgehouden. Zodoende is de kans groter dat je extra geldprijzen pakt.

Vaste Jackpot Prijzen

Bovenop de rollen zie je vier vaste jackpots. De stand van de jackpots wordt bepaalt door de inzetstaffel waarmee je speelt. Een jackpot winnen kan door het cash collect samen met een diamant symbool te landen. Nu wordt er een willekeurige jackpot uitgekeerd. De jackpots zijn als volgt;

  • Mini: 20x
  • Minor: 50x
  • Major: 200x
  • Grand: 500x

Wat vinden wij van de Sahara Riches: Cash Collect Gokkast?

Sahara Riches: Cash Collect is een prima slot release van Playtech. De simpele vormgeving en features zijn goed uitgevoerd. De cash collect feature is leuk bedacht want hiermee kan je niet alleen geldprijzen winnen maar ook het bonusspel bereiken of zelfs een jackpot winnen.

De maximale uitbetaling is wel een beetje laag als je met een normale inzet speelt. Wat uitbetalingen aangaat is dit spel beter geschikt voor high limit spelers. Andere slots met een vergelijkbaar thema die wij je kunnen aanbevelen zijn Word of Thoth van Jade Rabbit Studio en Desert Riches Hold ‘n’ Link van Stakelogic.

Pluspunten
  • Cash Collect feature waarmee je geldprijzen kunt winnen
  • Gratis spins bonus dat extra kans geeft op cash collects of jackpot prijzen
  • Vier vaste jackpots
Minpunten
  • De RTP is net onder het gemiddelde
  • Meer gericht op high limit spelers
© Copyright 2023 Gokkasten Stip