Safari of Wealth
4.0/5

Safari of Wealth


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Safari of Wealth

Wie droomt er niet van? Lekker op reis naar de Afrikaanse Savanna om op Safari te gaan. Met Safari of Wealth van Play ‘N Go kun je deze droom virtueel realiseren. De graphics van dit thema zijn bijzonder goed uitgewerkt waardoor je een heus safari gevoel krijgt. Uniek is het thema niet want qua speelveld lijk het een kloon van Win-A-Beest.

Om je op weg te helpen heeft Play ‘N Go een paar extra features toegevoegd. Tijdens het basisspel moet je het vooral hebben van de Gold Reel Feature. Dit is een Pick & Click bonusspel waarmee je vanaf 10x tot 5.000x de inzet kunt winnen. Er is ook nog een gratis spins bonus waarbij je zelf de keuze krijgt hoe die eruit zien. Zo kun je minder spins met een groter speelveld (meer ways to win) selecteren of lekker veel spins met een regulier speelveld.

Het theoretische uitbetalingspercentage is standaard 96,2% en de variantie is hoog. De maximale winst met één spin is 10.000x de inzet.

Werking van de Safari of Wealth Gokkast

Safari of Wealth heeft vijf rollen, drie rijen met 243 manieren om te winnen. Tijdens het bonusspel kan dat aantal tot 7.775 ways to win uitgebreid worden maar daarover straks meer. Voor geld gokken kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai. Het speelveld lijkt dus precies op Win-A-Beest alleen is de setting nu veranderd naar een Afrikaanse Savanna.

Een winnende combinatie wordt gevormd zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts op de rollen weet te landen. De welbekende speelkaart symbolen betalen het minste uit. Hiermee pak je bij vijf van dezelfde soort 0,4x tot 0,8x de inzet.

Luipaarden, neushoorns, leeuwen olifanten en gnoes zijn meer waard. Draai er hier vijf vaan voor een uitbetaling van 3x tot 10x de inzet. Er is een wild symbool dat alle andere symbolen behalve de scatter kan vervangen. Vijf wilds levert 10x de inzet op.

Gold Reel Feature

Tijdens het basisspel van Safari of Wealth kan op elk willekeurig moment een van de rollen goud worden. Als je een wild op een gouden rol weet te landen dan wordt de Gold Reel feature geactiveerd. Nu wordt het speelveld vervangen door een Pick & Click spel.

Het scherm wordt nu gevuld met 15 symbolen en het is de bedoeling dat je drie dezelfde symbolen weet te onthullen. Dit kan een uitbetaling van 10x tot maximaal 5.000x de inzet opleveren!

Gratis Spins bonus

Zodra je drie of meer scatters draait kun je het gratis spins bonusspel spelen. Bovendien ontvang je ook nog een uitbetaling vanaf 5x tot 50x de inzet afhankelijk van hoeveel scatters je hebt weten te landen. Voordat de bonusronde van start kun je eerst bepalen hoeveel spins en ways to win je wilt activeren. De staffel is als volgt;

  • 20 gratis spins met een 5×3 speelveld en 243 manieren om te winnen.
  • 15 spins met een speelveld van 5×4 en 1024 ways to win.
  • 10 gratis spins met een 5×5 speelveld en 3.125 manieren om te winnen.
  • 5 spins met een 5×6 speelveld en 7.776 ways to win.
  • Mysterie: een mengsel van spins en manieren om te winnen.

Tijdens het bonusspel kan de gold feature niet geactiveerd worden. Het is wel mogelijk om extra spins te verdienen door drie of meer scatters te landen.

Wat is onze beoordeling van de Safari of Wealth Gokkast?

Safari of Wealth is een gokkast met een tweetal features en mooie vormgeving. Echt uniek is dit spel niet maar voor mooie prijzen ben je niet compleet afhankelijk van het bonusspel. De Gold Reel feature valt met regelmaat tijdens het basisspel maar je moet wel een wild landen om het Pick & Click spel te spelen.

Je kunt zelfstandig bepalen hoe de bonusronde eruit ziet. Ons advies is om met 10 spins en 3.125 ways to win te spelen. Speel je liever zonder al teveel risico dan kun je 20 spins selecteren.

Speel je liever een slot met een vergelijkbaar thema met Megaways dan kunnen wij je Great Rhino Megaways aanbevelen. Een optie voor liefhebbers van fruitautomaten is 9 Masks of Fire van Gameburger Studio’s. Geniet hier eerst maar eens van het gratis demospel van Safari of Wealth.

Pluspunten
  • Prachtig beeld en geluid
  • Pick & Click spel waarmee je tot 5.000x de inzet kunt winnen
  • Bepaal zelf hoe het bonusspel eruit ziet
  • Maximale winstpotentie van 10.000x de inzet
Minpunten
  • Lijkt op een kloon van Win-A-Beest
© Copyright 2023 Gokkasten Stip