Royal Mint Megaways
4.0/5

Royal Mint Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Royal Mint Megaways

Dat Big Time Gaming niet zo frequent nieuwe slots uitbrengt vergeleken met andere spelproviders deert niet. Want zodra er een nieuwe BTG spel te spelen is dan weet je 99% zeker dat het een top gokkast wordt. Royal Mint Megaways is dus een nieuw Megaways slot met een thema gebaseerd op een luxueuze setting, namelijk het Royal Mint gebouw.

De Royal Mint is een geldfabriek in het Verenigd Koninkrijk waar niet alleen muntstukken worden geslagen maar ook edelmetalen worden bewaard.

Behalve een goed uitgewerkt thema heeft dit spel een bonusronde dat gespeeld wordt in een geldkluis. De gokkast is voorzien van het Triple Reaction mechanisme en heart stopper enhanced spins waarbij je de meter moet vullen.  Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,48% gekoppeld aan een hoge variantie.

Hoe werkt de Royal Mint Gokkast nu precies?

Het speelveld is opgedeeld in zes rollen met twee tot zeven symbolen per rol. Er zijn ook enkele rollen met vier symbolen elk aan de bovenkant en onderkant die voor winnende combinaties met triple reactions zorgen.

Er zijn tot 117.649 megaways per draai mogelijk met een free spins bonus en heart stopper enhanced spins. Inzetten kan al vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro per draai als je voor geld speelt.

De premium symbolen bestaan uit vier gekleurde edelstenen waarmee je bij zes stuks 2x tot maximaal 50x (paarse edelsteen) de inzet krijgt uitbetaald. De kaartsymbolen A, K, Q, J, 10 en 9 leveren bij zes stuks een uitbetaling van 0.8x tot 1.75x op.

De gratis spins bonus

De gratis spins bonus van Big Time Gaming slots is altijd spannend want er is een oplopende multiplier die na elke winnende reactie met 1x oploopt.

De scatters zijn goudbaren en vormen het woord MINT, je hebt er dus vier van nodig waarmee je 12 free spins pakt, elke extra scatter dat je draait levert je vier extra spins op!

De vermenigvuldiger kan ongelimiteerd oplopen zodra je winnende combinaties hebt en dankzij de triple reactions kan dat een enorme uitbetaling opleveren. Draai je tijdens de bonus nog eens drie scatters dan ontvang je vier extra spins en elke extra scatter levert er nogmaals vier op.

Heart Stopper Enhanced spins

Als je een beetje pech hebt met de scatters en er maar drie draait inplaats van vier dan is het goed om te weten dat je met drie scatters goudbaren opspaart waarmee je toegang kunt krijgen tot de Heart Stopper Enhanced spins feature.

Je hebt hiervoor 40 goudbaren nodig dus het zal even duren totdat je deze feature ontgrendelt.

Als je eenmaal aan de Heart Stopper Enchanced spins begint dan begint de multiplier met 2x en loopt het na elke winnende combinatie 2x op.

Het maakt de free spins bonus extra spannend alleen duurt het even om de goudbaren op te sparen waarmee je deze bonus kan activeren.

Wat vinden wij van de Royal Mint Megaways slot?

Het thema is bijzonder goed uitgewerkt en doet een beetje denken aan de eerste slot release Gold van BTG.

De reguliere free spins bonus is al spannend genoeg maar het is leuk dat je via de Heart Stopper Enhanced spins goudbaren kunt opsparen om de bonus nog spannender te maken.

Tijdens het basisspel kun je al een indrukwekkende 1880x de inzet winnen maar tijdens de free spins bonus kan dat bedrag oplopen tot maar liefst 41,300x de inzet.

Ben je op zoek naar een casino waar je dit spel voor geld kunt spelen? Maak dan een account aan bij één van de kansspelaanbieders met een vergunning van de kansspelautoriteit.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip