Rock the Cash Bar
4.0/5

Rock the Cash Bar


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Rock the Cash Bar

Rock the Cash Bar is een videoslot van Northern Lights dat medio 2020 onder het platform van Yggdrasil is uitgebracht. Het thema gaat over een met neon verlichte Rock the Cash Bar waar je tijdens het spelen kun genieten van een opzwepend jaren tachtig deuntje. Tijdens onze testsessie ontdekten wij dat dit spel op grafisch vlak veel weg heeft van de gokkasten Electric Avenue van All41 Studio’s en Reel Desire van Yggdrasil. Zoals gebruikelijk kun je alle gokkasten gratis spelen op GokkastenStip.nl. Probeer het demospel hierboven of lees verder voor uitgebreid speluitleg.

Behalve een wild symbool is er tijdens het basisspel nog de Wild Night Out bonus dat op elk willekeurig moment geactiveerd kan worden. De gratis spins bonusronde is waar het echt spannend wordt. Dat kan even duren maar is het wachten waard. Tijdens free spins profiteer je van uitklappende rollen en verschillende multiplier levels. Er is ook nog een respin feature waarmee het aantal rijen wordt uitgebreid. Dit spel heeft een lage variantie en een inzetstaffel geschikt voor spelers met een beperkt en groot budget.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,06%. De maximale uitbetaling dat je tijdens het bonusspel kunt winnen is 6.589x de inzet.

Werking van de Rock the Cash Bar Gokkast

Het basisspel van Rock the Cash Bar bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 243 tot manieren om te winnen. Er wordt gebruik gemaakt van het pay-all-ways spelmechanisme zodat een winstcombinatie wordt gevormd zodra er drie dezelfde symbolen van links naar rechts landen. Het maakt dus niet uit of symbolen elkaar aangrenzen of niet. Inzetten kan vanaf 0,10 tot maximaal 500 per spin zodat dit slot voor elke type speler geschikt is.

rock the cash bar gokkast

De symbolen op de rollen bestaan uit fruitstukken, verschillende cocktails en neon verlichte uithangborden. Vijf dezelfde kersen, ananassen, sinaasappels en limoenen zorgen voor een uitbetaling van 1,6x tot 2x de inzet. De vier cocktails zijn meer waard, hiermee pak je 3x tot 4x de inzet. Het neon verlichte RTCB uithangbord telt als premium en kan maximaal 5x de inzet opleveren.

Wild Night Out Bonus

De wild night out bonus feature van Rock the Cash Bar kan op elk willekeurig moment tijdens het basisspel vallen. De rollen worden verlicht met maximaal 7 spotlights. Als een of meerdere spotlights op een symbool schijnen zodra de draaibeurt voorbij is veranderen de desbetreffende symbolen in wild symbolen. Je pakt dan gegarandeerd een winstcombinatie. De wild night out bonus valt ongeveer 1 keer per 50 spins.

De Gratis Spins Bonus

Tijdens onze testsessie duurde het vrij lang om de gratis spins bonus te ontgrendelen maar dat was het wachten waard. Om de bonusronde te ontgrendelen heb je op het eerste symbool een scatter tegelijkertijd met een ticket symbool op de rollen 2, 3, 4 en 5 nodig. Er zijn drie verschillende scatters die elk een andere waarde van multipliers hebben. De staffel is als volgt;

  • Club Night Free Spins: bevat winst vermenigvuldigers van x1, x2 en x3.
  • Invite Free Spins: heeft win multipliers van x4, x6, x8.
  • VIP Free Spins: bevat winst vermenigvuldigers van x10, x11 of x12.

Als je de Club Night of Invite free spins bonusrondes pakt dan kun je alsnog de VIP free spins bereiken dankzij Upgrade scatters.

Tijdens de bonusronde kan op elk willekeurig moment de Rock the Cash Bar Respins feature geactiveerd worden. Je krijgt één tot drie respins waarbij elke respin een rij toevoegt. Je kunt maximaal 7 rijen ontgrendelen waardoor het aantal manieren om te winnen naar maximaal 16.807 kan stijgen.

Een voordeel van de respins is dat je geen bonusdraaibeurten verspeelt en het de rijen dat je hebt uitgebreid blijven ook na de respin feature staan. Je hebt een beetje geluk nodig om de maximale winstpotentie te ontgrendelen. Ten eerste zul je de VIP free spins bonusronde moeten bereiken waarna je vrij snel de respins moet activeren.

Wat vinden wij van de Rock The Cash Bar Slot?

Rock the Cash Bar is een perfect slot voor beginnende spelers. De lage variantie zorgt er namelijk voor dat je regelmatig kleine geldbedragen wint. Tijdens het basisspel kun je via wilds en de wild night out feature eenvoudiger winstcombinaties pakken. Toch draait het voornamelijk om het bereiken van de bonusronde en dat duurt soms net even te lang.

Zodra je eenmaal in het bonusspel terecht komt kan een samenhang van features een mooi geldbedrag opleveren. Voor geld spelen kan bij Bet365 Casino waar je vrijwel alle gokkasten onder het Yggdrasil platform kunt vinden.

Pluspunten
  • Wild Night Out bonus tijdens het basisspel met gegarandeerd winst
  • Drie verschillende multiplier staffels voor de bonusronde
  • Een respin feature tijdens gratis spins waarmee het aantal rijen wordt verhoogt
Minpunten
  • Leuke bonus features zoals een knock out bonus
© Copyright 2023 Gokkasten Stip