Robin Hood’s Wild Forest
3.0/5

Robin Hood’s Wild Forest


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Robin Hood’s Wild Forest

Red Tiger produceert met regelmaat nieuwe online gokkasten en dat zijn soms geweldige spellen bomvol features maar soms laten ze ook een paar steken vallen zoals bij Robin Hood’s Wild Forest gokkast. Begrijp ons niet verkeerd, dit spel zal voor de beginnende gokkasten spelers best een leuk spel zijn maar met een maximale uitbetaling van 977x de inzet en geen gratis spins bonus zullen gevorderde spelers dit spel snel overslaan.

Het Robin Hood thema is vaker uitgevoerd en als je liever een variant met een hogere uitbetaling wilt spelen dan kun je beter Play ‘N Go’s Riches of Robin spelen of NetEnt’s Robin Hood Shifting Riches.

Wat de grafische vormgeving aangaat moeten de ontwerpers van Red Tiger worden aangeprezen want dit spel ziet er fantastisch uit.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 95,68% net onder het gemiddelde en de variantie is medium.

Hoe werkt Robin Hood’s Wild Forest?

Het speelveld is gezet op een houten frame en bestaat uit vijf rollen, drie rijen met tien vaste lijnen. Direct voor geld gokken kan vanaf een klein bedrag van 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

De premium symbool bestaan uit een embleem van een gouden leeuw, een juten zak met gouden munten, de pet van Robin Hood en een kelk gevuld met bier. Vijf premium symbolen leveren een uitbetaling van 5x tot 30x (gouden leeuw) per lijn op.

Een lagere uitbetaling kun je verdienen via de speelkaarten A, K, Q, J en 10, vijf stuks is goed voor een bedrag van 1,2x tot 2x de inzet.

De gevleugelde kroon met een rode edelsteen is het reguliere wild symbool dat alle andere symbool vervangt en bij vijf stuks een  uitbetaling van 30x de inzet per lijn oplevert. Het draait allemaal om de vier wilds waarover je hieronder meer kunt ontdekken.

Wild Bonus Features

Helaas ontbreekt het aan een gratis spins bonus maar er zijn wel drie wilds waarmee je extra features kunt ontgrendelen.

De wild features werken als volgt;

  • Lady Marian: Zodra Lady Marian op de rollen verschijnt blaast ze kusjes die op het speelveld landen en reguliere symbolen tot wilds omtovert. Het aantal symbolen dat wilds worden verschilt per keer.
  • Little John: Wanneer Little John verschijnt pakt hij zijn hamer om alle symbolen met een lage waarde stuk te slaan zodat er alleen symbolen met een hoge waarde overblijven. Zodra je een uitbetaling hebt gepakt kan hij wederom naar zijn hamer grijpen om nogmaals op symbolen stuk te slaan maar ditmaal gaat het om symbolen die niet deel uit maakten van de winnende combinatie.
  • Robin Hood: Dit is logischerwijs het meest waardevolle symbool. Zodra Robin Hood verschijnt pakt hij zijn pijl en boog en vuurt pijlen af op de meest waardevolle symbolen zodat zij op de rollen blijven plakken. Bovendien krijg je hiermee respins en deze blijven doorgaan totdat er geen nieuwe winstcombinaties meer worden gevormd.

Als het lukt om de drie verschillende wilds met een enkele draaibeurt te landen dan worden de features in de volgorde zoals hierboven is omschreven geactiveerd.

Wat vinden wij van Robin Hood’s Wild Forest?

Robin Hood’s Wild Forest draait allemaal om het activeren van de drie wild features maar het kan duurt vrij lang voordat een van deze wilds valt.

Een ander hekelpunt is de vrij lage maximale uitbetaling, vijf premium symbolen kunnen maximaal 300x de uitbetaling opleveren en het hoogst haalbare bedrag dat je kunt winnen is met 977x de inzet ons inziens te laag.

Probeer dit spel eerst maar eens gratis maar als je voor geld wilt gokken kun je beter Riches of Robin spelen waarmee je maximaal 10.000x de inzet kunt winnen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip