Robin Hood
4.0/5

Robin Hood


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Robin Hood

Robin Hood was een Engelse volksheld die de rijken beroofde en de buit vervolgens uitdeelde aan de armen. Na vele verhalen en verfilmingen is Robin Hood uitermate populair geworden en nu is er dus ook een video slot van Robin Hood met 20 winstlijnen en vijf rollen. Ondanks dat het een verouderd spel van Netent betreft blijft de Robin Hood Shifting Reels video gokkast een prachtig spel om te spelen.

Vooral de Shifting Riches feature maakt dit een spannend spel want tijdens de Shifting Reels verschuiven de rollen waardoor je een extra winnende combinatie kunt krijgen. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,8% bovengemiddeld en de variantie is medium.

Hoe werkt Robin Hood Shifting Riches?

Het speelveld is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen en na elke winnende combinatie verschuiven de rollen een plekje naar rechts waarbij ook een multiplier wordt toegekend. Inzetten kan al vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

De premium symbolen zijn de karakters van dit eeuwenoud verhaal en leveren een uitbetaling vanaf 125 munten tot maximaal 1.000 munten op bij vijf dezelfde. Een uitbetaling vanaf 25 munten tot maximaal 75 munten valt te behalen met de kaartsymbolen.

Shifting Reels met Multipliers

De Robin Hood gokkast is de eerste variant die gebruikt maakt van de Shifting Reels feature. Hoe werkt dat nu precies? Elke keer als je een winnende combinatie draait schuift een rol een plek op naar rechts om plaats te maken voor een nieuwe rol.

Er is bovendien een vermenigvuldiger dat na elke winnende combinatie verhoogt wordt. Met de Shifting Reels kunt u gewonnen prijzen vijf maal vermenigvuldigen waarmee de winst flink kan oplopen.

De Free spins bonus

Onder elke rol zie je een schatkist en hiermee kun je per rol een geldzakje opsparen, heb je er eenmaal vier opgespaard in een enkele schatkist dan gaat de free spins bonus van start. Een leuk weetje is dat ook al verlaat je het spel, de geldzakjes die je hebt opgespaard blijven minimaal 1 jaar bewaard waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je opnieuw moet beginnen.

Zodra de bonus begint zul je eerst op de schatkist moeten klikken om te zien welk symbool wild wordt waarmee de waarde van de geldzakjes wordt toegekend. Je krijgt nu 10 free spins en als je extra free spins symbolen draait kun je 5 tot 10 extra spins verdienen. De Shifting Reels Feature is tijdens de bonus ook acties waardoor je dus extra multipliers kunt verdienen.

Wat vinden wij van de Robin Hood Shifting RichesGokkast?

Dit spel is al sinds 2011 te spelen en NetEnt heeft nog niet zo lang gelden de gokkast ook geschikt gemaakt voor het spelen met een mobiel toestel. Wij vinden dit spel tot de top NetEnt slots behoren, het thema is leuk uitgewerkt, de features zijn spannend en in het basisspel kun je al leuke winsten pakken. Probeer de gratis demo maar een en als je voor geld wilt spelen dan kun je bij een online casino met een geldige licentie een gokje wagen!

Pluspunten
  • Het thema is prima uitgevoerd
  • Dit spel is nu ook mobiel speelbaar
  • Gedegen kans op winst
Minpunten
  • Het behalen van de gratis spins bonus duurt te lang
© Copyright 2023 Gokkasten Stip