Risqué Megaways
4.0/5

Risqué Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Risqué Megaways

Met Risqué Megaways kan je de glitter en glamour van de Parijse nachtclub Moulin Rouge vanachter je smartphone, tablet of thuiscomputer beleven. Op de achtergrond zien we een groot podium met het speelveld als entertainment. Het design team van Red Tiger heeft ervoor gezorgd dat je het gevoel krijgt dat je jezelf tussen het publiek begeeft. Nu nog maar hopen dat het spelverloop goed is en dat kun je verderop in onze review ontdekken.

Risqué Megaways wordt aangedreven door Big Time Gaming’s megaways mechanisme. Hiermee kunnen cascades aan lijnwinsten ontstaan. Er zijn twee belangrijke features, de fan (waaier) symbolen kunnen een gehele rol in beslag nemen waarna ze een regulier symbool of wildsymbool met een multiplier onthullen. Er is ook nog een free spins bonusspel waarbij alle waaiers dat je draait worden vastgehouden.

De RTP van Moulin Rouge is zoals vele andere Red Tiger slots met 95,73% net onder het gemiddelde. De volatiliteit is hoog en een maximale uitbetaling kan 5.250x de inzet opleveren.

Risqué Megaways specificaties

SoftwareRed Tiger
Release Datum16/06/2022
RTP95,73%
VariantieHoog
Winlijnentot 321.489 Megaways
Rollen6 (met twee bonus rollen)
Rijen2 tot 8 per rol
Minimale inzet€0,10
Maximale inzet€20
Maximale winst5.250x de inzet

Hoe werkt de Risqué Megaways Slot?

Risqué Megaways heeft een vrij standaard megaways opstelling. Er zijn 6 rollen met 2 tot 8 symbolen per rol met daarboven en onder een enkele rij met vier symbolen elk. Als je alle megaways weet te ontgrendelen zijn er maar liefst 321.289 megaways. Flink meer dan bij de standaard Megaways gokkasten. Geld winnen kan door minstens drie symbolen van links naar rechts op aangrenzende rollen te draaien. Voor geld gokken kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per spin.

Risqué Megaways gokkast

Met zes dezelfde kaartsymbolen pak je een bedrag van 0,4x de inzet. Laarzen, cocktail glazen, een hoge hoed, flesjes parfum en microfonen tellen als premiums. Hiermee pak je bij zes stuks een uitbetaling van 0,6x tot 2x de inzet. De standaard uitbetalingen zijn dus vrij laag maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de kettingsreacties die kunnen ontstaan. Daarmee worden winnende combinaties keer op keer vervangen door nieuwe symbolen. Dat gaat net zo lang door totdat je geen nieuwe winstcombinaties draait.

Fan Symbolen

De Fan (waaier) symbolen spelen een prominente rol. Deze komen alleen voor op de twee bonusrollen die je boven en onder het speelveld ziet. Zodra er een waaier landt neemt het de gehele rol in beslag waarna een regulier symbool of Super Wild wordt onthult. Tevens wordt er een x4 tot x9 vermenigvuldiger toegevoegd.

Tijdens het basisspel worden de symbolen vastgehouden totdat ze deel uitmaken van een winstcombinatie. Het is dan wel zo dat na elke cascade een regulier symbool wordt vervangen. Mocht het lukken om meerdere waaiers tegelijkertijd te landen dan wordt elke keer hetzelfde symbool onthult.

Het bonusspel van Risqué Megaways

Door drie scatters te verzamelen tijdens het basisspel ga je door naar de bonusronde van Risqué Megaways. Je krijgt nu 10 gratis spins en elke scatter dat je tijdens de bonusronde draait is goed voor een extra spin. Tijdens het bonusspel is er een oplopende vermenigvuldiger die met x1 begint en na elke winnende cascade met +1 wordt verhoogt. Je kunt een maximale vermenigvuldiger van 20x de inzet ontgrendelen.

Als je waaiers weet te landen worden ze nu tot aan het einde van de bonusronde vastgehouden. Reguliere waaier symbolen worden na elke cascade vervangen terwijl de Super Wilds blijven staan totdat ze deel uitmaken van een winnende combinatie.

Conclusie

Het Moulin Rouge thema is uitstekend uitgevoerd en het aantal manieren om te winnen dankzij het megaways formaat is ongekend hoog. De waaier symbolen zorgen voor wat actie tijdens het basisspel maar wij hadden toch nog graag een extra feature gezien. Snel vervelen doet het niet want de glimmer&glans zorgen voor een visueel spektakel.

Zoals je inmiddels vast gewend bent van dit type slots is de echte winst pas tijdens het bonusspel te behalen. De oplopende multiplier en het vasthouden van Fan symbolen werkt hier in je voordeel. Toch vinden wij het jammer dat de vermenigvuldiger tot 20x begrensd is.

Als je een fan bent van Megaways dan willen wij je Super Rainbow Megaways van 1×2 Gaming aanbevelen. Speel hier alvast het gratis demospel of maak een account aan bij Circus Casino waar je vandaag nog voor geld kunt spelen.

Pluspunten
  • Tot maar liefst 321.489 Megaways
  • Waaier symbolen die uitklappen en een multiplier opleveren
  • Een bonusspel met een oplopende multiplier
Minpunten
  • De verhouding van maximale uitbetaling en inzet is matig
© Copyright 2023 Gokkasten Stip