Rise of Maya
4.0/5

Rise of Maya


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Rise of Maya

Rise of Maya is een van de nieuwe online videoslots van NetEnt. Het lijkt erop dat NetEnt na een aantal geflopte slots in 2019 nu druk bezig is om een reeks aan goede slots te ontwikkelen. De Rise of Maya gokkast is voorzien van een aantal extra features zoals de bonus bet, een free spins bonus en de unieke second chance feature.

Het Maya thema is bijzonder goed uitgewerkt waardoor dit slot op visueel vlak er schitterend uitziet.

Bovendien maak je met elke spin kans op een behoorlijke winst vanaf 2.500x tot maximaal 6.000x de inzet. Het theoretische uitbetalingspercentage schommelt tussen de 96.12% en 96.42% in en de variantie is Medium tot Hoog.

Hoe werkt de Rise of Maya Gokkast?

De gokkast opstelling is verdeeld over vijf rollen, drie rijen met 10 lijnen. Voordat je voor geld gaat spelen is het belangrijk om te besluiten of je met of zonder bonus bet gaat spelen.

Activeer je de bonus bet dan is de Second Chance feature geactiveerd maar dan speel je wel met een verdubbelde inzet. De second chance scatter zorgt ervoor dat je een respin krijgt zodra je twee wilds of scatters op de rollen krijgt.

Voor geld gokken kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 150 euro per spin (zodra je met de bonus bet speelt). Er zijn vier wilds in het spel opgenomen en het betreft drie soorten, single serpent wilds, de stacked serpent wilds en uitklappende serpent wilds. Bij een winnende combinatie van vijf stuks win je met een maximale inzet tijdens de bonus bet € 37.500,00 per type wild.

De premium symbolen bestaan uit vijf Maya maskers en leveren bij een winnende combinatie van vijf dezelfde een uitbetaling van 15x tot maximaal 250x de inzet op. De kaartsymbolen hebben een lagere waarde en hiermee win je bij vijf dezelfde een bedrag van 3x tot maximaal 7,5x de inzet.

Gratis spins bonusronde

Je bereikt de free spins bonusronde door 3,4 of vijf wilds of scatters te draaien.

De staffel aan gratis spins is als volgt;

  • 3 wilds/scatters: 10 free spins
  • 4 wilds/scatters: 15 free spins
  • 5 wilds/scatters: 20 free spins

Het voordeel van het spelen met de bonus bet komt nu duidelijk naar voren want dankzij de second chance feature krijg je een re-spin als je slechts twee wilds of scatters hebt waardoor je meer kan smaakt om de free spins bonus te bereiken.

De rollen waarmee de bonus met scatters of wilds is behaalt worden tijdens de bonus Hot. De stacked wilds die nu op een Hot reel landen klappen dus uit over de gehele rol waarmee een complete rol wild wordt. De wilds vervangen namelijk alle andere symbolen behalve de scatters dus je maakt met de free spins bonus enorm veel kans op hoge winst.

Wat vinden wij van de Rise of Maya Gokkast?

Met Rise of Maya heeft NetEnt eindelijk weer eens laten zien waarom zij een top spelontwikkelaar zijn. Het spel ziet er niet alleen prachtig uit, het zit ook propvol met unieke features. Dit is de eerste NetEnt gokkast met de Second Chance respin feature en hopelijk zet NetEnt deze trend door bij nieuwe gokkasten.

De Bonus Bet ontgrendeld een leuke feature en je koopt dus niet het spelen van de free spins bonus maar je zorgt er hiermee voor dat je een tweede kans krijgt. Heb je Rise of Maya nog niet gratis uitgeprobeerd? Speel dit spel gratis op GokkastenStip.nl of waag een gokje voor geld bij een online casino met een licentie van de KSA!

© Copyright 2023 Gokkasten Stip