Rise of Gods Reckoning
4.0/5

Rise of Gods Reckoning


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Rise of Gods Reckoning

Met Rise of Gods Reckoning zien we een aantal Griekse goden in de huidige tijd met moderne klederdracht ronddwarrelen. Het gaat om de gebroeders Zeus, Poseidon en Hades die in dit spel vrijwel onherkenbaar zijn. Zij hebben hun vader Kronos gevangen genomen en die is daar niet zo blij mee.

Op zich een vreemde wending want volgens de Griekse mythologie slokte Kronos Poseidon en Hades vlak na hun geboorte op. Om in het verhaal van dit slot thema te blijven is Kronos woedend en wil hij op alle mensen op aarde wraak nemen. Play ‘N Go heeft het thema goed uitgevoerd en drie passende features toegevoegd.

Zeus, Poseidon en Hades tellen als premiums en kunnen uitklappen om een gehele rol in beslag te nemen. Dan is er nog de Wrath of Gods feature waarmee twee rollen synchroon draaien. Tot slot is er een spannende free spins bonusronde waarbij de uitgeklapte premiums voor een oplopende multiplier zorgen. De standaard uitbetalingen van winstcombinaties zijn ook niet verkeerd.

De RTP van Rise of Gods Reckoning is 96,20% maar het is altijd zaak om het uitbetalingspercentage van het casino te controleren. De volatiliteit is medium en de maximale uitbetaling is 5.000x de inzet.

Rise of Gods Reckoning specificaties

SoftwarePlay ’n Go
Release Datum05/05/2022
RTP96,20%
VariantieMedium
Winlijnen20
Rollen5
Rijen3
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€100
Maximale winst5.000x de inzet

Werking van de Rise of Gods Reckoning Slot

Rise of Gods Reckoning is een 5-reel slot met vier rijen en 20 vaste lijnen. Het speelveld heeft een iets wat verticale opstelling zodat deze gokkast mobiel ook prima te spelen is. Winnen doe je door tenminste drie symbolen van dezelfde soort van links naar rechts op een lijn te landen. Inzetten kan al vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draaibeurt.

Het kan ook niet anders dat de speelkaarten het minste opleveren. Draai er vijf dezelfde van voor een uitbetaling van 1,25x tot 1,6x de inzet. Hades, Poseidon en Zeus leveren met vijf stuks iets meer op. Hiermee pak je 3x tot 5x de inzet. Dan rest nog het wild symbool waarmee je sneller winstcombinaties kunt vormen. Vijf wilds zorgen voor 5x de inzet.

Uitklappende symbolen met multipliers

De drie gebroeders kunnen dus over de rol uitklappen. Als dat gebeurt wordt de algemene winst vermenigvuldiger met +1 verhoogt. Dat kan tot maximaal x6. Tijdens het basisspel wordt de winst multiplier tussendoor gereset maar tijdens free spins blijft het oplopen.

Wrath of Gods

De Wrath of Gods feature kan elk willekeurig moment tijdens een draaibeurt geactiveerd worden. Eenmaal actief worden er twee willekeurige rollen gesynchroniseerd. Zodoende hebben beide rollen dezelfde symbolen en is het een stuk eenvoudiger om een winstcombinatie te landen.

Gratis Spins Bonus

Kronos telt als scatter en je hebt er drie van nodig om de gratis spins bonus te bereiken. Met drie scatters ontvang je 6 gratis spins. Je begint het bonusspel met de multiplier waarde van het basisspel. Als je tijdens het basisspel geen multiplier had dan begint de bonus met een x1 vermenigvuldiger.

Als het symbool van Hades, Poseidon of Zeus uitklapt dan ontvang je een +1 vermenigvuldiger. Het voordeel dat je nu hebt is dat de vermenigvuldiger niet tussendoor wordt gereset. Zodoende kan de waarde van de multiplier aan het einde van de bonusronde hoger dan x6 uitvallen. Mocht je tijdens het bonusspel opnieuw drie scatters landen dan ontvang je nogmaals 6 spins.

Wat vinden wij van de Rise of Gods Reckoning Gokkast?

Als je een fan bent van slots met een thema gebaseerd op de Griekse mythologie dan is Rise of Gods Reckoning een gokkast om te spelen. Tijdens het basisspel kun je van een tweetal features profiteren en tijdens de bonusronde kan je een aanzienlijk bedrag winnen.

De maximale uitbetaling is vergeleken met Forge of Gems niet bijzonder hoog. De RTP is boven het gemiddelde maar Play ‘N Go gebruikt een variabele RTP staffel dus controleer vooraf altijd even de daadwerkelijke RTP als je voor geld speelt.

Pluspunten
  • Uniek Griekse mythologie thema
  • Gestapelde symbolen die vermenigvuldigers opleveren
  • Gratis spins bonus waarbij de multiplier niet wordt gereset
Minpunten
  • Variabele RTP staffel
  • Standaard maximale uitbetaling
© Copyright 2023 Gokkasten Stip