Rise of Dead
4.0/5

Rise of Dead


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Rise of Dead

Rise of Dead lijkt sterk op een  vervolg van het populaire Play ‘N Go slot Book of Dead dat al vanaf 2016 bij online casino’s te spelen is. Net als zijn voorganger is Rise of Dead volgepropt met extra features zoals de Mega Stacks en Gift of God features.

Het thema is gebaseerd op de tot leven komende mummies uit Egypte en optioneel kun je ook Quickspin’s Ark of Mystery proberen als je een slot zoekt met een vergelijkbaar thema. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 96.25% gekoppeld aan een hoge variantie.

Hoe werkt de Rise of Dead videoslot?

Dit slot bestaat uit vijf rollen, drie rijen met twintig lijnen. Inzetten kan al vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draaibeurt. Er zijn drie bonus features waarmee je extra prijzen kunt winnen en daar vertellen we straks meer over.

De symbolen op de rollen representeren de speelkaarten A, K, Q, J, 10 waarmee je 2,5x tot 5x de inzet wint als je er vijf van draait.

Een wat hogere waarde is aan de Pharao’s toegekend, deze hebben een waarde van 12,5x tot 25x de met een winnende combinatie van vijf dezelfde. Tot slot is er de mestkever dat ook als wild telt, vijf wilds leveren een uitbetaling van 125x de inzet op.

De Gift of Gods en Mega Stack features

Twee bijzondere features zijn dus de Gift of God en Mega Stacks features. De Gift of Gods feature valt op random momenten tijdens het spel en zorgt ervoor dat de rollen 1, 3 en 5 uitklappen met dezelfde symbolen en blijven staan.

De rollen 2 en 4 zullen opnieuw draaien waardoor het heel eenvoudig wordt om een winnende combinatie te vormen. Behalve de Gift of Gods is er dus ook de Mega Stack feature.

Een rol klapt uit en wordt gevuld met een van de Mega Stacks. Dit valt op willekeurige momenten tijdens de basis maar is gegarandeerd tijdens de Gift of Gods.

Ancient Free Spins

De scrolls tellen als scatters en drie daarvan leveren je 10 free spins op. Tijdens de Ancient Spins  bonus kun je extra spins verdienen zoals hieronder wordt weergegeven;

  • 1 scatter – 2 extra spins
  • 2 scatters – 4 extra spins
  • 3 scatters – 10 extra spins

Dat is nog niet alles want de symbolen spelen nu ook een speciale rol. Speelkaartsymbolen komen nu voor in een stack van 8 terwijl de wilds in een stack van 6 of 7 voorkomen. De drie Pharao’s klappen uit over de gehele rol zodra er kans is op een winnende combinatie.

Rise of Dead slot beoordeling

Dit is echt een top gokkast van Play ‘N Go waarmee een enkele spin 5.000x de inzet kan opleveren. Visueel ziet het spel er prachtig uit en de extra features tijdens de basis en free spins bonus kunnen een behoorlijk winst opleveren.

Tijdens het spelen van de demo hebben wij van GokkastenStip.nl in elk geval veel plezier mogen beleven.

Waar kan je dit spel voor geld spelen?

Als je uitgespeeld bent op de gratis demo kun je eventueel bij een legale goksite een account aanmaken. Als bijkomend voordeel weet je dan voor de volle 100% dat je bij een betrouwbare kansspelaanbieder speelt.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip