Riders of the Storm
4.0/5

Riders of the Storm


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Riders of the Storm

Riders of the Storm is een van de nieuwe slots van Thunderkick met een thema gebaseerd op Steampunk. Het speelveld is afgezet tegen een achtergrond met donkere wolken en regenbuien met drie hoofd karakters die aan het roer van het schip staan.

Thunderkick staat erom bekend om unieke video slots te ontwikkelen en dat is met Riders of the Storm zeker het geval aangezien je zelfstandig het verloop van de bonusronde kunt bepalen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,15% goed te noemen en de variantie is hoog.

Hoe werkt Thunderkick’s Riders of the Storm?

Vaste winlijnen zijn er niet maar je kunt wel op 243 manieren winnende combinaties draaien dankzij het ‘win all ways’ mechanisme. Inzetten kan al vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro zodra je voor geld speelt.

Let er wel op dat de variantie ontzettend hoog is waardoor het hard kan gaan als je voor geld gokt op dit slot. De premium symbolen bestaan uit een jager, een ingenieur en de kapitein van het schip en leveren een uitbetaling vanaf 10x tot 15x de inzet op als je vijf dezelfde weet te landen.

Het roer, de anker en de kapiteinshaak zijn de medium symbolen en leveren 6x en 8x de inzet op bij een combinatie van vijf. Tot slot hebben we nog de kaartsymbolen A,K,Q,J,10 en 9. Hiermee kun je tussen de 2x en 4x de inzet verdienen.

Mystery Wild Reels

Tijdens het basisspel zijn er Mystery Wild Reels die op willekeurige momenten kunnen vallen. Je kunt het merken als het flink gaat onweren want dan is de kans groot dat de Wild Reels zullen vallen.

Deze extra feature kan vier rollen tot compleet wild transformeren waardoor de kans op winst aanzienlijk groter wordt.

Je eigen free spins bonus samenstellen

Als je drie of meer scatters (het kompas) weet te landen dan gaat de free spins bonus van start. Je krijgt eerst de keuze uit vier verschillende opties waarmee je ook het aantal free spins bepaalt;

  • 15 free spins met een 2x multiplier
  • 10 free spins met een 3x multiplier
  • 6 free spins met een 5x multiplier
  • De random optie waarbij zowel het aantal spins als de multiplier variabel is

Afhankelijk van de free spins bonus dat je selecteerd  krijg je ook nog een stacked symbool toegewezen.

Bovendien worden all wilds Walking Wilds’  die elke keer een plekje naar links opschuiven totdat ze uit beeld zijn. Lukt het je om tijdens de bonus nogmaals drie scatters te draaien dan ontvang je nog meer draaibeurten.

Wat vinden wij van de Riders of the Storm Video Slot?

Zoals we van Thunderkick gewend zijn is ook dit spel een geslaagd slot geworden. Riders of the Storm bevat allerlei extra functies waarmee je tijdens de basis leuk kunt verdienen en het is fantastisch dat je zelf bepaalt hoe de bonusronde eruit ziet.

Dit is wel een gokkast dat meer gericht is op spelers die graag met hoge bedragen gokken dus houdt hier rekening mee als je voor geld gaat gokken. Wil je graag andere slots van Thunderkick uitproberen? Wij kunnen je de slots The Rift en Fruit Warp aanbevelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip