Riches of Robin
4.0/5

Riches of Robin


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Riches of Robin

Play ‘N Go zet hun succesvolle reeks aan slot creaties voort met het spel Riches of Robin. Hoewel het thema in overvloed door andere spelproviders is gebruikt heeft Play ‘N Go van dit thema een prachtig videoslot met leuke features weten te produceren.

Riches of Robin is sinds 20 maart 2020 te spelen bij online casino’s met Play ‘N Go software en dat zijn er nogal wat.

Wat unieke features betreft kun je genieten van Heist respins en een gratis spins bonus met oplopende vermenigvuldigers.

Onze favoriete gokkast gebaseerd op de Engelse volksheld is nog steeds NetEnt’s Robin Hood Shifting Reels maar deze versie van Play ‘N Go verdient een sterke tweede plaats. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,65% en de variantie schommelt tussen medium en hoog in.

Hoe speel je de Riches of Robin Gokkast?

Het speelveld van Riches of Robin is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen en twintig vaste lijnen. Voor geld gokken kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

De premium symbolen bestaan uit Lady Marian en de ‘Merry Men’ en leveren een uitbetaling vanaf 6x tot 20x de inzet op als je er vijf op een actieve lijn krijgt. Robin zelf telt als wild en vervangt alle andere symbolen behalve de scatters en geldzakjes en levert 20x de inzet op bij vijf stuks.

De kaartsymbolen hebben de laagste waarde en betalen bij vijf stuks 2x de inzet uit. Zowel het selecteren van een passende inzet als het af laten draaien van de rollen is eenvoudig. De maximale winst dat je met Riches of Robin kunt behalen bedraagt 10.000x de inzet!

De Heist Respins Bonus

Zodra je vier of meer geldzakjes weet te landen ontvang je drie Heist Respins. Lukt het om tijdens de respins nog een geldzakje te draaien dan wordt de respin teller weer op drie gezet. Deze feature wordt beëindigd zodra alle geldzakjes zijn gewonnen.

De spanning stijgt behoorlijk als je een jackpot geldzakje weet te landen want dan kan de uitbetaling tot 1.000x de inzet oplopen. Het jackpot geldzakje kan ook in het basisspel voorkomen dankzij de Quick Hit feature.

Gratis spins bonusronde

Het doelschijf is het scatter symbool en met twee doelschijven win je de gratis spins bonusronde. Je krijgt nu een draaibeurt aan het rad waarmee wordt bepaald hoeveel free spins je verdient (6 tot 20) en welke multiplier (2x tot 5x) wordt toegekend.

Draai je tijdens de free spins opnieuw een scatter dan ontvang je een retrigger van 3 spins gekoppeld aan een multiplier. Je kunt een multiplier tot maximaal 10x verdienen en als je dan opnieuw een scatter draait ontvang je ditmaal 4 spins zonder multiplier. De Heist Respins bonus is ook tijdens de gratis spins bonusronde actief en dan kan het hard gaan.

Wat vinden wij van de Riches of Robin videoslot?

Play ‘N Go heeft het Robin Hood thema prima uitgevoerd  en het spel ziet er dan op visueel vlak prachtig uit. De unieke bonus features mogen er ook wezen en zorgen tijdens het spelen voor spannende momenten.

Vooral de Heist Respins feature is leuk bedacht en gelukkig is deze feature tijdens de gratis spins bonus ook actief. Speel Riches of Robin onbeperkt gratis op GokkastenStip of maak een account aan bij een legaal online goksite om voor geld te spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip