Rich Wilde and the Wandering City
4.0/5

Rich Wilde and the Wandering City


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Rich Wilde and the Wandering City

Een van de nieuwe Play ‘N Go gokkasten is Rich Wilde and the Wandering City. De avontuurlijke Rich Wilde reist dit keer af naar Patagonië, een stad in het Zuid Amerikaanse Andes gebergte. De bekende Play ‘N Go avonturier heeft al behoorlijk wat avonturen mogen beleven. Hij is bekend geworden dankzij Book of Dead en speelde ook de hoofdrol in The Tomb of Madness en The Shield of Athena.

The Wandering City gokkast is de mooiste uitvoering in de Rich Wilde reeks. Het is ook de eerste slot met Rich waarbij er 243 manieren om te winnen zijn in plaats van een gokkast met vaste lijnen. Tijdens het spelen ga je samen met Rich Wilde op zoek naar The Wandering City. Je moet dan wel eerst het besneeuwde Andes gebergte moeten beklimmen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,2% maar helaas kunnen goksites zelf bepalen welke staffel zij hanteren. De laagste staffel is 84,2% en dat is natuurlijk veel te laag. De variantie is hoog en de maximale winst is 10.000x de inzet.

Werking van Rich Wilde and the Wandering City

Het speelvelv van Rich Wilde and the Wandering City heeft vijf rollen, drie rijen met 243 ways to win. Voor geld spelen kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai. Met zoveel manieren om te winnen zijn de uitbetalingen van winnende combinaties een stuk lager dan dat je gewend bent.

rich wilde and the wandering city

Zo pak je met vijf keer het Rich Wilde premium symbool slechts 4x de inzet. De overige symbolen met een hogere waarde zijn dolken, een beeldje en een schedel, hiermee pak je bij vijf stuks 2,5x tot 3x de inzet. De kaartsymbolen hebben de laagste waarde en zijn goed voor 0,8x tot 1x de inzet.

De geslepen diamant telt als wild en scatter. Dit symbool vervangt alle andere symbolen als dit to winst leidt. Zodra je er drie van hebt gaat de free spins bonus van start.

Tijdens het basisspel en de gratis spins bonus van Rich Wilde and the Wandering City kan er een x2 wild multiplier geactiveerd worden. De vermenigvuldiger komt voor op de rollen 2, 3 en 4 en als er meer dan één weet te landen worden de multipliers bij elkaar opgeteld.

De Gratis Spins Bonus

De doelstelling van Rich Wilde and the Wandering City is het behalen van de gratis spins bonus. Hiermee kun je namelijk de grootste prijzen winnen. De bonus werkt precies hetzelfde als bij de andere Rich Wilde slots. Je hebt drie scatters nodig om het bonusspel te spelen. Vervolgens krijg je een symbool toegewezen dat over de rollen uit kan klappen. Met een beetje geluk is dat Rich Wilde zelf of één van de andere premium symbolen.

free spins bonus

Zodra je een winnende combinatie hebt gedraaid met het toegewezen symbool dan klapt het uit over de gehele rol. Doordat het niet nodig is dat identieke symbolen elkaar aangrenzen kun je vrij eenvoudig een deel van het speelveld of zelfs het gehele speelveld vullen met het toegewezen symbool. Tijdens de bonus is de x2 wild multiplier ook actief!

Als je tijdens de bonus opnieuw drie scatters krijgt ontvang je wederom 10 gratis spins. Dit kan maximaal vijf keer gebeuren zodat het mogelijk is om inclusief de initiële bonus 60 spins kunt wegspelen.

Wat is onze beoordeling van deze gokkast?

Play ‘N Go heeft op visueel vlak met Rich Wilde and the Wandering City waarschijnlijk de mooiste book slot ooit geproduceerd. Toch hadden wij liever gezien dat ze zich aan de vaste lijnen hadden gehouden en dan met flinke uitbetalingen voor de premium symbolen. Zo heeft Elk Studio’s met Book of Toro ons inziens het concept beter aangepakt.

Toch is dit spel zeker de moeite waard om te spelen. Grafisch is het een plaatje om te zien en de x2 wild multiplier kan tijdens het basisspel en bonusronde gunstig uitpakken. Probeer hier anders eerst vrijblijvend het gratis demospel.

Pluspunten
  • x2 wild multiplier op de rollen 2, 3 en 4 tijdens het basis en bonusspel
  • Kans om het speelveld te vullen met het aangewezen symbool tijdens de bonusronde
  • Win tot maximaal 10.000x de inzet
Minpunten
  • Goksites kunnen een variabele RTP hanteren
  • 243 ways to win werkt niet zo goed met een 'book of' slot.
© Copyright 2023 Gokkasten Stip