Tome of Madness
4.0/5

Tome of Madness


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Tome of Madness

Rich Wilde: Tome of Madness is alweer het derde slot met Rich Wilde van Play ‘N Go. De voorgangers zijn Book of Dead and Aztec Idols die binnenkort ook te spelen zijn op GokkastenStip.nl.

Het thema is nogal duister en betreft wederom een spannende avontuur waar de held Rich Wilde je aan een rijkelijke beloning helpt.

De variantie is medium en het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,59%. Je kunt met dit spel tot maximaal 2.000x de inzet winnen met een enkele draaibeurt! Inzetten met echt geld kan al vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per spin.

Hoe werkt het Tome of Madness slot?

Het is belangrijk om te weten dat dit een gokkast is met het Cluster Pays mechanisme waarbij de symbolen van bovenaf in de slots van de rollen vallen.

Het spel bestaat uit een grid van vijf rollen met vijf rijen en winnende combinaties zijn te behalen zodra je een winlijn met vier dezelfde symbolen weet te vullen.

Het betreft cascades zodat de symbolen die een winnende combinatie vormen verdwijnen om naderhand met nieuwe symbolen gevuld te worden. Een gokkast met een vergelijkbare thema en mechaniek is NetEnt’s Pyramid Quest for Immortaility!

Symbolen en uitbetalingen

De symbolen bestaan uit vier verschillende edelstenen met een vrij lage waarde en een ring, dolk, doodskop en een paarse amulet gegraveerd met een Octupus die ene hogere waarde bevatten

Het paarse amulet is het meeste waard en hiermee kun je tot maximaal 100x de totale inzet kunt winnen als je er een cluster van 10 van weet te spinnen. De ring, dolk en doodskop leveren bij een cluster van 10 een winst van 30x tot 60 x op.

De vier edelstenen zijn groen, blauw, rood en paars gekleurd en hebben een waarde van 2x tot 6x als je een cluster van 10 of meer dezelfde kleur krijgt.

Speciale Wild Symbolen via het Portaal

Er zijn verschillende wilds met elk een eigen feature. Deze kun je ontgrendelen zodra je een winnende combinatie hebt waarmee het portaal wordt opgeladen.

Na elke level ontvang je twee bijzondere wilds met elk een eigen feature. Er zijn in totaal 3 verschillende wilds:

  • The Book of Madness is het standaard speciale wild en kan het portaal activeren
  • Riche Wild zelf is het vermenigvuldiger wild
  • Het Cthulhu wild is 2 bij 2 groot en start bovenaan de rollen om vervolgens een weg naar beneden te bewandelen

Lijnwinsten met het oog erin leveren een booster op;

  • Abyss: Verwijdert een rij of kolom en geeft twee speciale wilds
  • Void: Verwijders een willekeurige symbool een geeft twee speciale wilds

Als het lukt om de gehele portaal te vullen dan win je een bonus waarmee je 3 tot 7 boosters gekoppeld met speciale wilds.

Slot beoordeling en waar te spelen?

Tome of Madness is het type slot machine waarvan je eerst echt de demo moet spelen om door te krijgen wat er allemaal gaande is. Visueel ziet het er geweldig uit en alle bonus features kunnen leuke lijnwinsten opleveren.

Kortom, een goed spel waar je waarschijnlijk veel plezier aan zult beleven. Zodra je voldoende hebt geoefend met de demo en klaar bent om voor geld te gokken dan kunnen wij je een door de KSA gelicenseerde goksite aanbevelen.

Pluspunten
  • Prachtig ontworpen thema
  • Ontgrendel extra wilds zodra je het portaal weet op te laden
  • Verdien extra boosters
Minpunten
  • De maximale uitbetaling valt een beetje tegen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip