Rich Wilde: Shield of Athena
4.0/5

Rich Wilde: Shield of Athena


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Rich Wilde: Shield of Athena

Rich Wilde and the Shield of Athena is alweer het vijfde deel van deze Play ‘N Go reeks aan avontuurlijke slots. Ditmaal reist Riche Wilde samen met zijn dochter Cat af naar Atlantis op zoek naar het legendarische schild van Athena. Dit schild staat bekend als de Aegis dat door Athena aan Perseus werd uitgeleend om Medusa te verslaan.

Na het Tome of Madness avontuur waar het Cluster Pays mechanisme werd gebruikt heeft Play ‘N Go nu geopteerd voor een een regulier speelveld met tien vaste lijnen zoals bij het eerste avontuur Book of Dead ook het geval was.

Op visueel vlak is dit waarschijnlijk de mooiste variant van de Rich Wilde reeks waardoor wij dit spel onder het kopje 3D slots hebben geplaatst. Het speelveld is in de ruïnes van het stadje Cisthine in Sarpedon geplaatst waar het water naar beneden komt stromen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,25% en de volatiliteit is ontzettend hoog.

Hoe werkt Rich Wilde and the Shield of Athena?

Rich Wilde and the Shield of Athena heeft vijf rollen, drie rijen en 10 vaste lijnen.

Voor geld gokken kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

Wat premium symbolen aangaat heb je te maken met de helm van Perseus, een ring, een muntstuk en het beeld van een uil. Vijf dezelfde premium symbolen levert een bedrag vanaf 10x tot 100x de inzet op.

De speelkaarten A, K, Q, j en 10 zijn iets minder waarde, vijf stuks van dezelfde soort is goed voor een uitbetaling van 3x tot 10x de inzet.

Het schild van Athena is niet te missen dankzij de geanimeerde afbeelding van Medusa. Dit schild kan op random momenten een wild worden en de Medusa Respin feature activeren waar je straks meer over kunt ontdekken.

Bovendien levert het schild een maximale uitbetaling op van 500x de inzet als je er vijf van weet te landen en dat bedrag verdubbelt zodra het schild wild wordt.

Rich Wilde zelf is een regulier wild symbool dat 1000x de inzet oplevert.

Medusa Respin Feature

Zodra het schild wild wordt blijft dit symbool op de rollen plakken en krijg je een respin. Als het lukt om nogmaals een schild te landen of een winnende combinatie te draaien dan krijg je wederom een respin toegekend.

Alle schilden en symbolen van winstcombinaties zijn sticky. Om je een beetje te helpen wordt het symbool van Rich Wilde ook wild tijdens deze feature. Het symbool van Cat wordt tijdens respins verwijderd.

Dankzij de Medusa respins maak je dus extra kans om vijf wilds te landen voor een uitbetaling van 1.000x de inzet.

Medusa’s Gaze Free Spins

Rich Wilde’s dochter Cat is de scatter en je hebt er minstens drie van nodig om de Medusa’s Gaze free spins bonus te spelen.

De free spins staffel is als volgt;

  • 3 scatters voor 10 free spins
  • 4 scatters voor 12 free spins
  • 5 scatters voor 15 free spins

Tijdens de bonusronde is de Medusa respin feature altijd actief waardoor schilden altijd wilds zijn en respins opleveren. Bovendien kun je via scatters een ongelimiteerd aantal extra spins verdienen.

Wat vinden wij van de Shield of Athena Gokkast?

Play ‘N Go heeft op grafisch vlak alles uit de kast gehaald om de visuele effecten te ontwerpen. Het resultaat is dan ook een prachtig spel dat met slechts twee extra features ontzettend spannend is om te spelen.

Vooral de Medusa respins zorgen voor de nodige spannende momenten want voordat je het weet heb je een speelveld vol met schilden.

Probeer Shield of Athena hier eerst maar lekker gratis uit waarna je alsnog voor geld bij het door ons aanbevolen casino kunt spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip