Rhino Rampage
4.0/5

Rhino Rampage


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Rhino Rampage

Rhino Rampage is een nieuwe slot geproduceerd door Blueprint Gaming dat qua gameplay een regelrechte kloon is van het spel Wolf Gold van Pragmatic Play.

Slots met een thema over de Afrikaanse steppe met neushoorns die een hoofdrol spelen zijn er in overvloed zoals Raging Rhino Megaways van WMS en Great Rhino Megaways van Pragmatic Play dus wat dat betreft is Rhino Rampage ook niet uniek.

Toch is dit spel de moeite waard want behalve Lightning Spins en een free spins bonusronde kun je ook profiteren van vier verschillende jackpots.

De maximale uitbetaling dat je kunt verdienen is met 25.000x de inzet ook ontzettend hoog.

Het theoretische uitbetalingspercentage is een fraaie 96,28% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Rhino Rampage Gokkast?

Het speelveld van Raging Rhino bestaat uit vijf rollen, drie rijen en heeft 25 vaste lijnen. Een gokje voor geld wagen kan vanaf 25 eurocent tot maximaal 10 euro per draai.

Wat symbolen betreft draait het voornamelijk om de neushoorn dat een stacked wild is en alle andere symbolen vervangt behalve de scatters en het lightning spins symbool.

Een winstcombinatie met vijf neushoorns is goed voor een uitbetaling van 40x de inzet.

De premium symbolen bestaan uit een jaguar, hyena’s, knobbelzwijnen en stokstaartjes. Vijf premium symbolen zorgt voor een uitbetaling vanaf 6x tot 16x de inzet.

Zoals gebruikelijk hebben de speelkaarten A, K, Q en J een lagere waarde, draai er hier vijf van voor een bedrag van 2x tot 3x de inzet.

Lightning Spins

Een van de features dat je zowel tijdens het basisspel als free spins kunt activeren zijn de Lightning Spins. In de basis worden de Lightning Spins actief zodra je zes of meer maan symbolen weet te landen. Tijdens free spins is het wachten totdat je een Mega maan symbool krijgt van 3×3.

Het speelveld wordt nu aangepast en je krijgt de nachtversie te spelen waarbij er zes scattered maan symbolen op de rollen verschijnen. Je krijgt nu drie repins waarmee het de bedoeling is om meer maan symbolen te verzamelen waarmee je een geldprijs of een van de vier jackpots kunt winnen.

Er zijn dus vier jackpots, het gaat om de Mini, Major, Mega en de grote Jackpot die een waarde hebben van 30x, 100x, 500x en 1.000x de inzet.

De Free Spins Bonus

Lukt om het om drie scatters te landen op de rollen 1, 3 en 5 dan ga je door naar de free spins bonus.

Je krijgt nu slechts vijf gratis spins maar met een wel hele mooie feature.

De drie middelste symbolen worden nu samengevoegd tot een Mega symbool van 3×3.

Je kunt nu ook de Lightning Spins feature activeren door een Mega maan symbool te draaien.

Als het lukt om een Mega scatter te landen dan ontvang je drie extra spins.

Wat vinden wij van de Rhino Rampage Slot?

Ondanks dat dit een kloon is van Wolf Gold is het toch nog de moeite waard om dit spel voor geld te spelen. De extra features en jackpots kunnen voor een leuke verrassing zorgen.

Tijdens het  testen van dit spel hebben wij regelmatig de lightning spins bonus mogen spelen en een enkele keer de free spins bonus bereikt.

Speel je graag slots met dieren in de hoofdrol? Dan kunnen wij je het spel Blazing Bull van Kalamba Games aanbevelen.

Geniet hier gratis van de Rhino Rampage demospel of maak een account aan bij Boom Casino zodra je klaar bent voor het echte werk.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip