Return to Paris
4.0/5

Return to Paris


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Return to Paris

In 2011 werd de gokkast A Night in Paris uitgebracht en nu keren we weer terug naar Parijs met de opvolger Return to Paris. Wat opvalt is dat dit weer een echte 3D gokkast is en dat is waarmee Betsoft met de oude Flash varianten vanaf 2009 naamsbekendheid wist te winnen. Om spellen mobiel vriendelijk te leveren werden alle oude slots omgezet naar HTML5 waarmee veel visuele effecten verloren zijn gegaan. Het is dan ook goed om te zien dat deze 3D spelontwikkelaar de draad weer oppakt.

Het resultaat is een leuke interactieve gokkast tjokvol met extra features. Tijdens het basisspel kun je profiteren van de Stolen Treasure feature en wild explosies. Dan is er nog een gratis spins bonus waarmee je onbeperkt spins kunt verdienen. Kortom, er valt voldoende te beleven met de Return to Paris gokkast.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,06% en de variantie is medium. De maximale winst dat je met een enkele draaibeurt kunt behalen is 1.056x de inzet.

Werking van de Return to Paris Gokkast

Het speelvlak van Return to Paris bestaat uit vijf rollen, vier rijen met 20 vaste lijnen. Voor geld spelen kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai. Winnende combinaties ontstaan zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts weet te landen. De welbekende kaartsymbolen leveren het minste op, draai er hier vijf van dezelfde soort van voor een uitbetaling van 1x de inzet.

Een vaas, sculptuur, gouden kroon en diamant zijn meer waard. Als je er hiervan vijf van dezelfde soort weet te landen pak je een bedrag van 1,5x tot 6x de inzet. Er is ook nog een wild symbool dat alle andere symbolen vervangt behalve de scatter. Vijf wilds is goed voor 15x de inzet. De politieagent en dief kunnen extra features opleveren, hoe dat allemaal werkt kun je hieronder ontdekken.

Stolen Treasure Feature

Zodra het symbool van de dief verschijnt dan steelt hij één van de aangrenzende symbolen en voegt deze toe aan zijn buit. Onderaan de rollen kun je zien welke symbolen tot dusver gestolen zijn. Het gestolen symbool wordt vervangen door een willekeurig symbool.

Wanneer je het symbool van een politieagent krijgt dan wordt de buit geconfisqueerd. Voor jou als speler is dat gunstig want nu ontvang je een uitbetaling van een winnende combinatie van 3x hetzelfde gestolen symbool met de bijbehorende vermenigvuldiger.

Wild Explosions

Weet je de politieagent en de dief naast elkaar of aangrenzend op de rollen te landen dan wordt de Wild Explosions feature geactiveerd. De symbolen worden nu wilds en zorgen er ook voor dat alle omliggende symbolen wild worden. Dit kan een mooie uitbetaling opleveren want de wilds vervangen alle andere symbolen behalve de scatters.

Mona Lisa Spins van Return to Paris

Je kunt de gratis spins bonus van Return to Paris bereiken door drie maal het portret van Monalisa op de rollen 2, 3 en 4 te landen. De bonus gaat van start met de dief in de linkerhoek en de politieagent in de rechterhoek. Elke draaibeurt verschuiven beide symbolen zich één willekeurig plekje op. De dief blijft voortdurend symbolen stelen totdat de dief en politieagent elkaar aangrenzen.

Er is geen limiet ingesteld, in theorie kun je de bonus voor maar liefst 1.000 spins blijven spelen. In de praktijk ligt dat aantal meestal rond de 10 tot 20 spins. Aan het einde van de bonusronde zal de politieagent alle gestolen goederen in beslag nemen waarna je een uitbetaling ontvangt.

Wat is onze beoordeling van de Return To Paris 3D Slot?

Return to Paris is een prima slot om te spelen. Op grafisch vlak bewijst Betsoft dat ze weer helemaal terug zijn en de extra features zijn ook leuk bedacht. Binnenkort kun je trouwens Betsoft gokkasten bij Holland Casino spelen! De standaard RTP is goed te doen en de variantie is medium waardoor je niet zo snel je speelbudget er doorheen jaagt.

De gratis spins bonus is eenvoudig te bereiken en onderwijl kun je tijdens het basisspel profiteren van de Stolen Treasure en Wild Explosions features. Een andere Betsoft slot die wij je willen aanbevelen is Quest to the West. Vooralsnog kun je eerst gratis genieten van het Return to Paris demospel.

Pluspunten
  • Prachtig ontworpen 3D slot
  • Twee extra features tijdens het basisspel
  • Je kunt een onbeperkt aantal gratis spins winnen
  • Wild vermenigvuldigers
Minpunten
  • De maximale uitbetaling is een beetje matig
© Copyright 2023 Gokkasten Stip