Return of Kong Megaways
5.0/5

Return of Kong Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Return of Kong Megaways

Return of Kong Megaways is waarschijnlijk een van van de leukste Megaways gokkasten dat je momenteel kunt spelen. Het thema is gebaseerd op het arcade spel Donkey Kong en zowel de uitvoering als spelverloop is uitermate goed gelukt.

Blueprint Gaming heeft alles uit de kast gehaald om zowel de grafische aspecten als slot features perfect af te leveren.

Het resultaat is een fantastisch megaways slot geworden dat vol zit met bijzondere features en dat een uitbetaling van 50.000x de inzet kan opleveren.Het theoretische uitkeringspercentage is 96,03% en de variantie schommelt tussen medium en hoog in.

Hoe werkt de Return of Kong Megaways Gokkast?

Het speelveld van Return of Kong Megaways bestaat uit zes rollen met twee tot zeven symbolen per rol en een top rol met vier symbolen dat winnende combinaties aan kan vullen. Je kunt profiteren van 117.649 manieren om te winnen waarbij een maximale uitbetaling van 50.000x behaald kan worden.

Kong zelf staat jouw vanaf zijn rots toe te juichen zodra je een winnende combinatie draait. voor geld spelen kan al vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai en dit is een slot waarbij je met jouw maximale budget wilt spelen want de kans op een hoge prijs is duidelijk aanwezig.

De premium symbolen bestaan uit knotsgekke dieren uit de jungle waarbij Kong het meeste waard is, zes maal Kong levert je namelijk 50x de inzet op. De neushoorn, papegaai en tijger leveren iets minder op maar toch nog een bedrag van 2x tot 5x de inzet bij zes van dezelfde soort.

Een lagere waarde is zoals gebruikelijk toegekend aan de kaartsymbolen A, K, Q, J, 10 en 9 waarmee je bij zes stuks een bedrag van 1x tot 1,5x de inzet kunt winnen.

Mystery Kong Feature

De Mystery Kong feature kan op geheel willekeurige momenten voorkomen waarbij Kong tot wel honderd gouden vaten op de rollen smijt die mystery symbolen bevatten. Het mystery symbool kan uit alle symbolenbestaan behalve de scatter en wilds.

Dit is echt een leuke toevoeging waardoor dit spel ook in de basis ontzettend spannend kan zijn.

Return of Kong Gratis Spins

Je kunt de gratis spins bonus op twee manieren behalen, door vier of meer scatters te draaien of de bonus buy optie te gebruiken. Lukt het jouw om vier scatters te draaien dan is dat goed voor 12 free spins, elke extra scatter levert nog eens 5 extra spins op.

Tijdens deze bonus spaar je aapjes op, die vallen op de top rol en zorgen voor upgrades waarbij het minimale aantal megaways wordt verhoogt en je twee extra draaibeurten krijgt.De gouden vaten spelen ook een belangrijke rol want die zijn regelmatig actief en spelen een belangrijke rol in het vormen van winnende combinaties.

Bovendien wordt na elke winnende combinatie de standaard vermenigvuldiger met 1x verhoogt en als het lukt om cascades aan lijnwinsten te pakken dan kan het heel hard gaan.

Koop een bonus

Je kunt twee verschillende bonusrondes kopen maar dat kost je wel 100x of 150x de inzet, het werkt als volgt;

  • Bonus Buy: deze optie bedraagt 100x de inzet waarmee je toegang krijgt tot het standaard bonusspel
  • Bonus Buy Mystery: Je krijgt vooraf een draai aan het rad waarmee de level waarop je speelt en het aantal spins dat je krijgt wordt bepaald

Wat ons betreft kun je het beste de reguliere bonus optie gebruiken maar als je met een groot budget kunt spelen voegt de Bonus Buy optie wat toe want je kunt dan met een beetje geluk op een hogere level beginnen.

Wat vinden wij van de Return of Kong Megaways Slot?

Dit is waarschijnlijk de leukste gokkast die wij in de afgelopen jaren hebben gespeeld. Op visueel vlak ontbreekt er niets, de features zijn leuk bedacht en voegen wat extra toe en de free spins bonus maakt het waanzinnig spannend.

Je kunt hier in ieder geval alvast genieten van de gratis demo en als je voor geld wilt gokken dan willen wij je adviseren om een account aan te maken bij één van de legale casino’s in Nederland. Spelen bij een door de kansspelautoriteit geautoriseerde aanbieder heeft als voordeel dat je met iDEAL kunt storten.

Bovendien kun je bij veel kansspelaanbieders ook alle Blueprint Gaming slots spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip