Reel Desire
4.0/5

Reel Desire


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Reel Desire

Reel Desire is een online videoslot met een neon verlichte disco thema dat op 25 februari 2021 werd uitgebracht door Yggdrasil. Dit spel heeft veel weg van Electric Avenue van All41 Studio’s alleen vinden wij Reel Desire er op grafisch vlak beter uitzien. Met het spelen van deze gokkast ga je weer terug naar de jaren 80 en dat zie je terug aan de symbolen op de rollen. Op de achtergrond hoor je een aanstekelijk disco deuntje dat nostalgische gevoelens kan opwekken.

Yggdrasil heeft een paar leuke features toegevoegd. Er is een dubbele wild symbool dat voorzien is van een vermenigvuldiger en dat ook nog voor respins kan zorgen. De Reel Desire kan alle rollen met wilds vullen en er is een gratis spins bonus waarbij je vooraf één van twee features kunt selecteren. Voldoende opties om je lekker bezig te houden.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96% en de volatiliteit is hoog. De maximale winst met een enkele draaibeurt is 20.480x de inzet.

Werking van de Reel Desire Videoslot

Het speelveld van Reel Desire bestaat uit vijf rollen en vier rijen met 1.024 manieren om te winnen. Inzetten kan vanaf €0,25 tot maximaal €75 per draai. Symbolen van speelkaarten lijken op speelplaten en zorgen bij een combinatie van vijf van dezelfde soort voor een uitbetaling van 2x de inzet.

Een zonnebril, oorbellen, hoppe sneakers en wat lijkt op een Casio uurwerk leveren meer op. Draai er hier vijf van voor een bedrag van 3x tot 5x de inzet. Tot slot hebben we de twee discogangers waarbij de hippe chick het meeste waard is. Dit zijn de premiums waarmee je een uitbetaling van 16x tot 20x de inzet kunt winnen.

Het symbool van een cassette tape telt als wild dat alle uitbetalende symbolen kan vervangen om een winstcombinatie te vormen.

Dubbele Wilds met Respins

Tijdens het basisspel kun je profiteren van dubbele sticky wild symbolen in de vorm van een gouden speelplaat. Deze komen uitsluitend tijdens de basis voor op de rollen 2, 3 en 4. Er is een x2 vermenigvuldiger gekoppeld aan dit symbool maar dat is niet alles. Je verdient namelijk ook nog een respin terwijl de wild wordt vastgehouden.

Reel Desire Feature

De Reel Desire feature is vergelijkbaar met de Wild Desire optie van Immortal Romance. Deze feature kan op elk willekeurig moment tijdens het basisspel voorkomen. Eenmaal actief kunnen de rollen 1 tot en met 5 met gestapelde wilds gevuld worden.

Gratis Spins Bonus

Zodra je drie of meer ghetto blaster symbolen weet te landen ontvang je 10 gratis spins. Extra scatters zorgen voor een extra uitbetaling van 50x de inzet voor vier en 500x de inzet voor vijf. Nu kun je je een van de volgende opties selecteren;

  • Sticky Wild: alle wilds blijven plakken tot aan het einde van de bonusronde.
  • Multiplier: na elke winstcombinatie wordt de algehele multiplier met +1 verhoogt.

Als het lukt om tijdens het bonusspel opnieuw drie scatters te landen dan ontvang 10 extra spins.

Wat is onze beoordeling van de Reel Desire Gokkast?

Het vloeiende spelverloop en prachtig ontwerp van Reel Desire maken dit spel de moeite waard om uit te proberen. Het leukste is dat je tijdens het basisspel respins kunt pakken dankzij de dubbele wilds. De Reel Desire feature hebben wij tijdens het testen niet kunnen activeren maar als de optie valt dan kan je mooie prijzen winnen.

Het zelf kunnen selecteren van een gratis spins bonus feature is mooi meegenomen. Het is alleen wel jammer dat er tijdens het bonusspel geen dubbele wilds kunnen landen. Probeer dit spel lekker gratis uit op GokkastenStip.nl, bij Bet365 voor geld gokken is ook mogelijk.

Vergelijkbare slots die je kunnen aanbevelen zijn Mega Flip van Relax Gaming en Hot 4 Cash van NoLimit City.

Pluspunten
  • Dubbele Sticky Wilds met multiplier en respins
  • Alle rollen kunnen op willekeurige momenten van wilds worden voorzien
  • Een keuze uit twee gratis spins bonusrondes
  • Maximale winstpotentie van 20.480x de inzet
Minpunten
  • Geen noemenswaardige minpunten
© Copyright 2023 Gokkasten Stip