Reef Run
4.0/5

Reef Run


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Reef Run

Reef Run is ontwikkeld door Yggdrasil Gaming en heeft vijf rollen met 20 lijnen. De symbolen bestaan uit schelpdieren, inktvissen, krabben en kreeften, kortom alles wat je kunt verwachten van een onderwater thema.

Je kunt met Reef Run een gigantisch aantal gratis draaibeurten winnen want vijf free spin symbolen levert 60 gratis spins op. De focus van Yggdrasil lijkt te liggen op het ontwikkelen van betaalbare slots voor spelers want doorgaans bedraagt de maximale inzet een bedrag van 20 tot 40 euro.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,4% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Reef Run Gokkast?

De Reef Run Gokkast heeft een thema waarmee winnende combinaties van zeedieren prijs opleveren. Vijf dezelfde zeedieren zorgt voor een uitbetaling van 75 tot 1.000 credits. Inzetten kan vanaf €0.20 tot €40 per spin. Extra functies bestaan uit free spins, grote vermenigvuldiger, een golden Bet en het Reef Run bonusspel.

reef run gokkast

Het symbool dat het meeste waard is is die van de kogelvis waarmee je 1000x de inzet kunt winnen als je er vijf ontvangt in een draaibeurt.

Alle extra opties op een rij

Er zijn een aantal extra functies ingebakken in de Reef Run slot machine. Laten we het eerst over de free spins hebben dat je kunt verdienen want die kunnen flink wat geld opleveren. Via het free spins symbool kun je gratis draaibeurten verdienen, de staffel is als volgt;

  • 2 Free Spins symbolen leveren twee draaibeurten op
  • 3 Free Spins symbolen leveren tien draaibeurten op
  • 4 Free Spins symbolen leveren twintig draaibeurten op
  • 5 Free Spins symbolen leveren zestig draaibeurten op

Winnende combinaties tijdens gratis spins worden voorzien van een Level Up vermenigvuldiger waarmee je tot 20x de lijnwinst kunt winnen.

De Reef Run bonus kan gespeeld worden door tijdens free spins de Golden Bet te activeren. Dit kost je vijf extra munten maar daarmee kun je het Reef run bonusspel spelen. Je dient vooraf een zeedier te selecteren waarna de race gaat begnnen.

Als jouw zeedier tijdens het einde van de race de meeste munten oplevert ontvang je een mystery prijs van 400 tot maximaal 25.000 munten.

Andere slots van Yggdrasil dat je op GokkastenStip gratis kunt spelen zijn Jungle Books en Gem Rocks!

Wat vinden wij van de Reef Run Gokkast?

Yggdrasil heeft het onderwater thema leuk uitgevoerd en de bonusrondes zijn beiden spannend om te spelen.

In de basis valt het allemaal een beetje tegen maar als de free spins bonus bereikt dan kun je profiteren van een level up multiplier en dan kan het hard gaan. Speel Reef Run lekker gratis of waag een gokje voor geld bij een legitiem online casino.

Pluspunten
  • Mooi onderwater thema
  • Een extra bonusronde via de Golden Bet optie
  • Win tot maximaal 60 free spins
  • Level Up multipliers
Minpunten
  • Het duurt soms te lang totdat je het bonusspel kunt spelen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip