Random Player Arcade
3.0/5

Random Player Arcade


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Random Player Arcade

De Random Player Arcade is een klassieke fruitmachine dat gekoppeld is aan een jackpot. Stakelogic heeft inmiddels een hele reeks aan traditionele gokkasten geproduceerd. Bijvoorbeeld de Random Runner en Club 2000 en nu dus een arcade versie van de Random Player.

Het is geweldig dat je oude tijden kunt herbeleven dankzij de online speelautomaten van Stakelogic. Het mooiste is dat het uitbetalingspercentage een stuk hoger is als wat je vroeger gewend was in de snackbar of speelhal.

Waarschijnlijk verwacht je weer een Twin Player variant maar de Random Runner Arcade wordt in een single modus gespeeld, er is dus slechts een enkele set aan rollen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 95% en de variantie schatten wij tussen laag en medium in. Dit spel is gekoppeld aan een progressieve jackpot. De minimale uitbetaling van de jackpot is 500 euro en maximaal 5.000 euro kan opleveren.

Hoe werkt de Random Player Arcade Gokkast?

Het speelvlak heeft de klassieke opstelling van drie rollen, drie rijen en vijf vaste lijnen. Voor geld gokken kan vanaf 40 eurocent tot maximaal 100 euro per draai. De bedragen dat je kunt winnen via de verschillende inzetwaardes starten vanaf 2x tot 500x de inzet en zijn op de fruitkast af te lezen.

random player arcade slot

Wat premium symbolen betreft moet je het doen met ster symbolen, rode zevens en meloenen. Met een maximale inzet kun je een bedrag vanaf 25.000 credits tot maximaal 50.000 credits kunt verdienen.

Symbolen van aardbeien en druiven hebben een gemiddelde waarde waarmee je wederom bij een maximale inzet een bedrag van 10.000 credits tot 18.750 credits pakt. Sinaasappels, pruimen, peren en klokken zijn minder waard, hiermee kun je vanaf 2.500 credits tot maxiimaal 6.250 credits verdienen.

Winnende combinaties kunnen in kris kras formatie gevormd worden. Je hebt minstens drie dezelfde symbolen nodig om een prijs te winnen. Gewonnen bedragen worden naar de Club Meter verplaatst en via de ‘Collect Club Meter’ kun je het bedrag aan jouw speeltegoed toevoegen.

winnende combinatie

Hoe win je de Mystery Jackpot?

Zodra een speler op een van de progressieve jackpot slots van Stakelogic speelt wordt er een bedrag van 0,5% van de inzet afgetrokken waarmee de jackpot wordt aangevuld. Zodoende loopt de jackpot stand vrij snel op en aan de chance meter kun je bepalen hoe groot de kans is dat de jackpot daadwerkelijk kan vallen.

Een aantal slots die gekoppeld zijn aan de jackpot zijn bijvoorbeeld de Nudge Runner Jackpot en de Joker4Wild Jackpot.

De jackpot kan op elk random moment vallen en je hoeft geen exacte combinatie van jackpot symbolen te draaien. Het is een leuke manier om de spanning erin te houden.

Wat vinden wij van de Random Player Arcade Gokkast?

Als je graag de oude fruitautomaten speelt dan is de Random Player Arcade er een die je niet wilt overslaan. Ondanks dat dit een eenvoudige gokkast betreft is het ontwerp van de fruitkast dusdanig goed dat je het idee krijgt dat je in een speelhal aan het gokken bent.

Het lukt Stakelogic elke keer weer om een gevoel van nostalgie bij haar spelers op te wekken.

Je kunt de Random Player Arcade hier gratis uitproberen en als je een gokje voor geld wilt wagen dan kun je dit spel terugvinden bij een aantal door de kansspelautoriteit gelicenseerde online casino’s.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip