Rambo
4.0/5

Rambo


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Rambo

Stakelogic is de laatste tijd bezig met een reeks aan branded slots en na The Expendables Megaways brengen zij nu Rambo uit. Je moet deze gokkast niet verwarren met iSoftBet’s Rambo slot dat al in 2013 werd uitgebracht. Behalve Rambo kunnen wij je ook verklappen dat de nieuwe Expandables New Mission slot uit is dat momenteel exclusief te spelen is bij Rizk Casino.

Stakelogic heeft het Rambo thema perfect uitgevoerd en je kunt aan alles zien dat dit een nieuw spel is, vooral als je het vergelijkt met de iSoftBet variant uit 2013.

Dit spel is gekoppeld aan de nieuwe Super Stake feature waarmee je de kans op winnende combinaties kunt vergroten. Het theoretische uitkeringspercentage is 96,08% en de variantie schommelt tussen medium en hoog in.

Hoe werkt de Rambo Gokkast van Stakelogic?

Het speelveld is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen en twintig actieve lijnen. De exacte locatie is onbekend maar op als we de achtergrond van dit slot bekijken zou het weleens Vietnam of Birma kunnen zijn.

Wil je direct voor geld spelen? Dat kan vanaf 20 eurocent (zonder Super Stake) tot maximaal 50 euro per draai (met de Super Stake actief).

De premium symbolen bestaan uit een handgranaat, een koffer met munitie en een symbool dat Rambo voor moet stellen. Als je vijf dezelfde premium symbolen weet te landen pak je een bedrag van 25x tot 100x de inzet.

Een pijlkoker en een hakmes zijn de medium symbolen waarmee je bij vijf stuks een bedrag van 12,5x tot 17,5x de inzet pakt. Tot slot zijn er nog de kaartsymbolen A, K, Q, en J waarmee je 2,5x tot 5x de inzet kunt winnen.

Drie soorten Wild Symbolen

Extra winst pakken kan via de verschillende wild symbolen.

Er zijn drie soorten wild symbolen aanwezig zoals;

  • Een regulier wild dat alle andere symbolen vervangt behalve de scatter en bij vijf stuks 100x de inzet uitbetaald
  • Een multiplier wild dat alleen tijdens de free spins bonus op de 2e, 3e en 4e rol valt. Het wild is gekoppeld aan een vermenigvuldiger van 2x, 3x of 4x en als je meerdere wilds krijgt kun je het aantal wilds met elkaar vermenigvuldigen zoals bijvoorbeeld 2x3x4x = een multplier van 24x.
  • Een exploderende wild dat zowel in de basis als bij free spins op de 2e, 3e en 4e rol voorkomt. Dit wild explodeert waardoor een complete rol gevuld wordt met reguliere wilds tijdens het basisspel en multiplier wilds tijdens de free spins bonus. Bovendien levert dit symbool je ook nog eens drie respins op waarbij de stacked wilds na elke respin een plekje naar beneden schuiven.

Als je de Super Stake optie activeert dan worden er meer wilds en exploderende wilds toegevoegd aan de rollen. Bovendien zorgen de exploderende wilds nu ook voor multipliers wilds in het basisspel.

De free spins bonus

De scatters (cobra) leveren een free spins bonus op en hoeveel je er krijgt is afhankelijk van het aantal scatters dat je weet te landen.

De gratis spins staffel is als volgt;

  • Drie scatters is goed voor 10 free spins
  • Vier scatters is goed voor 20 free spins
  • Vijf scatters is goed voor 50 free spins

Tijdens de free spins kun je via de scatters eenzelfde hoeveelheid extra gratis spins verdienen.

Als je de Super Stake hebt geactiveerd dan krijg je vanaf 2 tot 4 scatters ook nog een respin totdat je geen nieuwe scatters meer draait. Zo wordt het dus een stuk eenvoudiger om de free spins bonus te bereiken.

De wild multiplier functie is nu ook actief en de onafhankelijke vermenigvuldigers van de wilds worden met elkaar verenigvuldigt om de totale multiplier te berekenen.

Wat vinden wij van Stakelogic’s Rambo Slot?

Het is mooi om te zien dat Stakelogic de laatste maanden een goede reeks aan slots aan het produceren is. De Super Stake optie is een geslaagde nieuwe feature waarmee je met het spelen van de Rambo gokkast kunt profiteren.

Op visueel vlak valt er vrijwel niets aan te merken behalve dat het symbool van Rambo totaal niet op John Rambo lijkt. De verschillende wilds maken het basisspel spannend genoeg en vooral als je de Super Stake activeert.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip