Rally 4 Riches
4.0/5

Rally 4 Riches


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Rally 4 Riches

Met Play ‘N Go’s nieuwe online gokkast Rally 4 Riches doe je mee met een snelheidsrace en tijdens de bonusronde is het aan jouw om als beste rally racer uit de bus te komen.

Rally 4 Riches is een opgedirkte fruitkast dat volgepropt zit met features zoals vermenigvuldigers, nudge wilds, respins, win spins en een Championship Race Bonus.

De opzet van dit spel is vergelijkbaar met Elk Studio’s Route 777 gokkast alleen gaat het er met Rally 4 Riches sneller aan toe.

Zodra je dit spel opent zal het je opvallen dat hoewel je jezelf op een rally racebaan begeeft de symbolen op de rollen voornamelijk gevuld zijn met fruitstukken. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,25% en de volatiliteit is medium.

Hoe werkt de Rally 4 Riches gokkast?

Het speelveld heeft het formaat van een traditionele fruitautomaat met drie rollen, drie rijen en vijf vaste lijnen. Direct voor geld gokken kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

De premium symbolenbestaan uit vier rally auto’s, een blauwe, rode, groene en witte. Zodra je drie dezelfde rally auto’s weet te landen pak je een bedrag vanaf 2x tot 25x de inzet.

Een lagere is toegekend aan de fruitstukken druiven, kersen, meloenen en citroenen. Drie dezelfde lage symbolen betalen een bedrag van 0,5x tot 1x de inzet uit.

De gouden trofee is het wild symbool dat alle andere symbolen kan vervangen. Als het lukt om drie wilds te landen dan win je 25x de inzet terwijl een speelveld vol met wilds 125x de inzet oplevert.

De Bonus Reel

Behalve de drie reguliere fruitkast rollen zal het je zijn opgevallen dat er ook nog een bonusrol mee draait.

De bonusrol kan extra features opleveren zoals volgt;

  • Nudge Wild: De nudge wild feature zorgt ervoor dat een wild dat deels in zicht is via nudges een gehele rol met wilds zal bedekken.
  • Multipliers: Je krijgt een multiplier van 2x tot maximaal 10x dat wordt toegepast op de winnende combinatie.
  • Championship Race bonus: Hiermee kun je de spectaculaire rally race bonusronde spelen.

De Championship Race Bonus

Qua bonusronde heeft Play ‘N Go er een spectakel van weten te maken want het gaat er nu om dat je de Championship rally race weet te winnen.

Het speelveld wordt nu overgeschakeld naar een rally race met om de racebaan een soort van ganzenbord.

De doelstelling is om de andere racers Falcon, Wolf en Cheetah voor te blijven en je kunt elke keer stappen maken op het ganzenbord waarmee je extra vermenigvuldigers of nitro boosters pakt.

De bonusronde is bijzonder spannend en is prachtig uitgevoerd door Play ‘N Go.

Aan het einde van de race ontvang je een podiumprijs en dat bestaat uit een van de vier prijzen zoals;

  • 4e plek: De race wordt beëindigd en je krijgt de winst uitbetaald dat je met de extra multipliers hebt verdiend.
  • 3e plek: Je krijgt nu vier gratis spins waarbij de nudge wilds elke spin actief zijn en de bonus rol alleen uit vermenigvuldigers bestaat.
  • 2e plek: Je ontvangt nu vier Win Spins waardoor elke spin voor een gegarandeerde winnende combinatie zorgt.
  • 1e plek: Je speelt nu met met het Jackpot podium spel.

Tijdens het jackpot podium spel wordt het speelveld wederom aangepast naar een heus podium met vijfentwintig staffels.

Je kunt nu een maximale winst van 1.000x de inzet verdienen en mocht je pech hebben dan kun je via de gamble feature alsnog proberen om 1.000x de inzet als prijs te pakken.

Wat vinden wij van de Rally 4 Races gokkast?

Play ‘N Go is echt een top spelprovider dat kwantiteit weet te produceren zonder dat het ten koste gaat aan kwaliteit.

Met de Rally 4 Races fruitkast heeft Play ‘N Go van een reguliere pub fruit gokkast een ontzettend spannend spelletje met verschillende features weten te ontwerpen.

Behalve via de Championship bonus kun je tijdens het basisspel ook leuke winsten behalen dankzij de wild nudges en multipliers.

Geniet op GokkastenStip.nl onbeperkt gratis van Rally 4 Races of maak een account aan bij één van de legale kansspelaanbieders als je direct voor geld wilt gokken.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip