Racetrack Riches Megaboard
4.0/5

Racetrack Riches Megaboard


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Racetrack Riches Megaboard

Dat iSoftbet fan is van elfjes en de Ierse folklore is goed te zien aan het spel Racetrack Riches Megaboard, een gokkast gebaseerd op paardenraces met een leprechaun  jockey. Er zijn meestal volop Ierse paardenraces en natuurlijk wordt er dan ook flink gegokt op welke paard als eerste over de finishlijn binnenkomt.

Racetrack Riches Megaboard heeft een grappige wending aan de paardenraces kunnen geven dankzij de jolige jockey die tijdens het basisspel een heerlijk tukje doet totdat je de juiste winstcombinaties weet te landen.

Nu is dit spel in de basis niet bijzonder spannend maar zodra je de free spins bonus bereikt verandert het speelveld in een bordspel en kan de paardenrace van start gaan.

Bonus spelletjes met een bordspel zijn uitermate populair, denk bijvoorbeeld aan Monopoly Megaways van BTG en de Jumanji gokkast van NetEnt. Het theoretische uitkeringspercentage is 95,96% en de volatiliteit is lekker hoog.

Hoe werkt de Racetrack Riches Megaboard Gokkast?

Het speelveld van Racetrack riches Megaways is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen met 20 vaste lijnen. Voor geld spelen kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro per draai waardoor dit spel ook doen te doen is voor de beginnende slot spelers.

De premium symbolen bestaan uit een beker met bier, een hoge hoed gevuld met gouden munten, een gouden hoefijzer, een fles champagne en het Racetrack Riches logo. Als het je lukt om vijf dezelfde premium symbolen te landen dan win je een bedrag vanaf 10x tot maximaal 25x de inzet.

Het Racetrack Riches logo is stacked en als het lukt om het complete speelveld te vullen met dit symbool dan win je 500x de inzet. Symbolen van speelkaarten hebben een lagere waarden en leveren bij vijf stuks een bedrag op vanaf 2,5x tot 5x de inzet. De jockey telt als wild symbool en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter.

Drie extra features

Om het basisspel een stuk spannender te maken heeft iSoftBet drie extra features toegevoegd die op willekeurige momenten geactiveerd kunnen worden. Het gaat om de volgende features;

  • Jockey Wilds: De jockey raast over het speelveld en laat een spoor aan wilds achter
  • Win Spin: De Win Spin kan na elke verliesbeurt geactiveerd worden waarna je een spin krijgt met een gegarandeerde winstcombinatie
  • Rainbow Respin: Heb je scatters op de 1e en 3e rol en niet op de vijfde rol? De jockey raast wederom over het speelveld waarna je een respin krijgt op de vijfde rol zodat je als nog kans maakt op de bonusronde.

Megaboard Bonus

Zodra je drie scatters (gouden trofeeën)  weet te landen op de 1e, 3e en 5e rol dan gaat de Megaboard bonus van start. Het speelveld veranderd nu in een bordspel en twee jockeys gaan de strijd met elkaar aan. Het is aan jouw om ervoor te zorgen dat jouw jockey de andere jockey voorblijft want zodra hij wordt ingehaald is de bonusronde voorbij.

Je kunt de eerste keer twee maal dobbelstenen werpen en het aantal ogen onthuld hoeveel stappen jouw jockey mag maken. Vervolgens krijgt de tegenstander ook een worp en de doelstelling is dus om de andere jockey voor te blijven.

Als dat lukt dan krijg je een gratis spin

Het bordspel bevat 18 vakjes en er zijn 7 extra features, de features zijn als volgt;

  • Multiplier Award: Er wordt een multiplier van 1x tot 10x toegevoegd
  • Wilds Added: Er worden extra wilds aan de rollen toegevoegd
  • Mysteries Added: Er worden mystery symbolen toegevoegd
  • Symbol Remove: Er wordt een symbool met een lage waarde verwijderd
  • All Wins x: Er wordt een multiplier van 2x tot 5x toegevoegd
  • Win Spin: Je krijgt een winnende draaibeurt
  • Big Money: Je ontvangt een grote geldprijs

Je kunt in totaal drie rondes spelen en elke feature dat je hebt ontgrendeld is bij een volgende ronde niet meer beschikbaar. Tijdens deze bonus kun je maximaal 5.000x de inzet per spin winnen.

Wat vinden wij van Racetrack Riches Megaboard?

Met Racetrack Riches Megaboard laat iSoftBet duidelijk zien dat ze wat het ontwikkelen van slots betreft van alle marken thuis zijn. Nu is dit spel in de basis niet heel bijzonder maar zodra je het Megaboard bordspel bereikt wordt het opeens een heel ander spelletje.

Als het je lukt om de andere jockey voor te blijven dan kun je enorm veel features verzamelen en een mooie geldprijs pakken. Wij hebben tijdens het spelen van dit spel enorm genoten en jij kunt dat ook doen door eerst dit spel gratis uit te proberen.

Wil je direct voor geld gokken? Ons advies is om bij één van de door de kansspelautoriteit gelicenseerde aanbieders te spelen. Zo kun je geld storten met iDEAL en heb je meer zekerheid.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip