Rabbit in the Hat
4.0/5

Rabbit in the Hat


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Rabbit in the Hat

Dat Microgaming naast de reguliere slots ook fantastische video slots weet te ontwerpen was al bekend. Het lijkt er echter op dat  de spellen van Microgaming alleen maar beter worden want ook de gehele spelinterface is aangepast waardoor het spelen op de nieuwe Microgaming slots nog leuker is geworden.

Zo ook het videoslot Rabbit in the Hat, een spel war niet alleen konijnen uit de hoed worden getoverd maar ook schitterende prijzen. Zodra je dit spel opent zie je aan de rechterkant van het spel een illusionist staan en aan de bovenkant van het spel zie je her en der een magic hat feature verschijnen zodra deze actief is. De Magic Hat feature herken je meteen aan de bunny oortjes die uit de hoed steken.

Speluitleg Rabbit in the Hat

Rabbit in the Hat heeft vijf rollen , drie rijen en er zijn negen lijnen die standaard geactiveerd zijn. Je kunt het aantal lijnen dus niet instellen waardoor je met een minimale inzet van negen eurocent tot maximaal achttien euro per beurt kunt spelen.

Dit spel is helaas niet gekoppeld aan een progressieve jackpot waardoor er dus geen jackpotmeter aanwezig is. De grote goocheltruc bij dit Microgaming slot zijn de magische toverhoeden die bovenop de rollen kunnen verschijnen.

Wil je lekker onderuit spelen dan biedt de ‘Auto Play’ knop een uitkomst. Je kunt hier een aantal automatisch af te spelen beurten instellen of gewoon de ‘Auto Play’ aan laten staan totdat je deze uitzet.

Magic Hats bonus

Danzkij de Magic Hats zijn er vier verschillende bonussen dat je kunt winnen. De hoeden zijn voorzien van een ander kleurtje en je ziet de bunny oortjes uit de hoed steken.

Hieronder geven we even beknopt weer welke bonussen er dankzij de Magic Hats feature zijn te verdienen.

  • Wild Reel – Een uitklappend wild dat op maar liefst drie rollen in zijn geheel kan uitklappen
  • Free Spins – Levert tien gratis spins op
  • Cash Bunny – Levert een geldbedrag op
  • Het Vraagteken – Geeft in willekeurige volgorde één van bovenstaande bonussen

Tijdens het basisspel van Rabbit in the Hat kun je zelfs 50 gratis spins verdienen dankzij de magische toverhoeden en via de free spins kun je zelfs tot 450.000 credits winnen! Andere slots die in het teken van magie zijn die wij je kunnen aanbevelen zijn Adelia the Fortune Wielder van Foxium en Golden Grimoire van NetEnt.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip