Quest to the West
3.0/5

Quest to the West


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Quest to the West

Quest to the West is een nieuwe video slot geproduceerd door Betsoft dat is gebaseerd op de legendarische Monkey King oftewel Sun Wukong in Mandarijn. Op visueel vlak heeft Betsoft alles uit de kast getrokken waardoor dit spel er prachtig uitziet en of de gameplay ook goed is kun je ontdekken via onze review.

Met Quest to the West volg je het pad van de Monkey King en zijn handlanger de monnik Tang Sanzang. Onderweg kun je rijkelijk beloond worden via de Monkey King Walking Wilds.

Je kunt een maximale uitbetaling van 1260x de inzet winnen en dat is een stuk lager dan 20.000x de inzet met BTG’s Gorilla Go Wild slot.

Het theoretische uitbetalingspercentage komt met 97,53% wel flink boven het gemiddelde uit en de variantie schommelt tussen medium en laag in waardoor je regelmatig kleine bedragen wint.

Hoe werkt de Quest to the West Slot?

Het speelveld is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen met 25 vaste lijnen. Wil je direct voor geld spelen? Dat kan vanaf 4 eurocent tot maximaal 80 euro per draai. Wat symbolen aangaat zijn er in de basis drie premium, drie medium en vijf symbolen met een lage waarde.

De premium symbolen zijn de monnik, de krijger en het varkentje waarmee je bij vijf stuks van hetzelfde symbool een uitbetaling vanaf 20x tot maximaal 37,5x (voor de monnik) kunt verdienen.

Een draak, het witte paard en de lotus bloem zijn medium symbolen en bij vijf stuks pak je hier een bedrag van 5x de inzet tot 8x de inzet. De speelkaarten A, K, Q, J en 10 hebben de laagste waarde waardoor je met vijf dezelfde een bedrag van 2x tot 3x de inzet pakt.

Walking Wilds en Quest to the West Feature

Het Monkey King symbool telt als wild en levert dezelfde uitbetaling op als de monnik. Zodra je drie of meer wilds op de rollen weet te landen ontvang je eerst een uitbetaling en gaat de Quest to the West bonus van start waarbij via respins de Monkey King een pad van rechts naar links bewandeld om ‘The Meter of Heavens’ te vullen.

Als je de meter compleet kunt vullen win je een bedrag van 1.000x de inzet.

Voordat de Monkey King zijn pad bewandelt ontvang je een respin en dit gaat door totdat The Monkey King uit beeld is. Lukt het om aan het einde van de bonus nog een wild te draaien dan verdien je een extra respin.

Wat vinden wij van Betsoft’s The Quest to the West?

Om eerlijk te zijn hadden wij verwacht dat Betsoft een gratis spins bonus zou toevoegen maar helaas is dat niet het geval. Nu is het wel zo dat je via drie of meer wilds gratis spins verdient maar een extra bonusronde had dit spel een stuk leuker gemaakt.

Grafisch gezien is dit spel ontzettend goed ontworpen maar het lijkt Betsoft niet te lukken om een slot te produceren dat net zo spannend is als The Slot Father 2.

Toch is dit spel een gokje waard maar je kunt vooraf hier gratis genieten.

Release datum en voor geld spelen

Vooralsnog kun je The Quest to the West slot pas vanaf 21 mei in online casino’s verwachten. Om dit spel voor geld te spelen zul je nog even moeten wachten totdat Betsoft slots beschikbaar zijn bij legale online goksites.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip