Pyramid Quest
3.0/5

Pyramid Quest


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Pyramid Quest

Net Entertainment heeft met het spel Pyramid quest for Immortality alles uit de kast gehaald en tot dusver kan deze slotmachine worden vergeleken met de Gonzo’s Quest gokkast vanwege de vallende blokken en passende geluiden.

Het thema betreft het oeroude Egypte en als je op zoek bent naar een video slot met kans op een hoge uitbetaling dan is het spelen voor geld op Pyramid Quest aan te raden want je kunt per spin maximaal 3.600.00,00 credits winnen.

Dankzij het Avalanche mechanisme kunnen er cascades aan winnende combinaties ontstaan. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,48% ruim voldoende en de variantie ligt tussen laag en medium in.

Hoe werkt de Pyramid Quest gokkast?

Het speelveld van Pyramid Quest is opgedeeld in vijf rollen, met drie rollen met vijf rijen, een rol met twee rijen en een rol met een enkel symbool en maakt gebruik van het Avalanche mechanisme.

Met maar liefst 720 manieren en oplopende multipliers om winst te behalen is het gokken voor geld op dit spel zeker de moeite waard. Voor geld spelen kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 200 euro per spin.

Behalve de vallende blokken waarmee je winnende combinaties kunt vormen is Pyramid Quest for Immortality ook voorzien van een wild symbool en een Avalanche vermenigvuldiger. Deze video slot wordt zelfs in de vorm van een Pyramide weergegeven met de drie onderste rijen met vijf blokken, de tweede rij met drie blokken en een enkele blok bovenaan.

Het voordeel van de vallende blokken is dat het een beetje werkt zoals bij het arcade spelletje Tetris, zodra je een winnende combinaties hebt blijft er een sticky symbool achter waardoor je kans maakt op nog een winnende combinatie. Zodra de Avalanche vermenigvuldiger wordt geactiveerd zul je aan de rechterkant ook de staff op zien lichten. Tijdens de Avalanches maak je kans op winst van maximaal 10 maal de lijninzet.

Uitbetaling van winnende combinaties

De belangrijkste symbolen om mooie winsten mee te behalen zijn de multiplier en stick wilds.

Wat vinden wij van de Pyramid Quest for Immortality Slot?

Het is even wennen want de opzet van het speelvlak is uniek en het kan even duren voordat je precies door hebt wat er allemaal gaande is. De Avalanche feature met een oplopende multiplier maakt dit spel extra spannend om niet te vergeten dat er sticky symbolen achterblijven na winnende combinaties.

Gelukkig kun je via demospellen de gokkasten gratis uitproberen en zodra je klaar bent om voor geld te gokken kunnen wij je een legaal Nederlandse goksite aanraden.

© Copyright 2022 Gokkasten Stip