Pyramid King
4.0/5

Pyramid King


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Pyramid King

Pyramid King is een nieuwe release van Pragmatic Play dat om de haverklap nieuwe slots produceert. Door het frequent uitbrengen van nieuwe releases gaat het soms ten koste van de kwaliteit maar gelukkig is dat bij Pyramid King niet het geval.

Het thema speelt zich af onder de brandende zon in het oeroude Egypte waar de farao als wild telt.

Pragmatic Play heeft als extra feature drie jackpots toegevoegd die niet progressief oplopen maar daarover kunnen we je verderop in deze review meer over vertellen.

Dit spel heeft wat weg van de Book of Dead gokkast van Play ‘N Go maar is helaas niet zo spannend en de winstpotentie is ook een stuk minder.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,5% en de volatiliteit is medium.

Hoe werkt de Pyramid King Gokkast?

Het speelvlak van Pyramid King bestaat uit vijf rollen, drie rijen met vijfentwintig vaste lijnen.

Direct voor geld gokken kan vanaf 25 eurocent tot maximaal 125 euro per draai.

De premium symbolen bestaan uit Anubis, een ring, een cobra en het Ankh symbool. Draai vijf dezelfde premium symbolen voor een bedrag vanaf 8x tot maximaal 20x de inzet.

Een lagere waarde is toegekend aan de welbekende kaartsymbolen A, K, q en J waarmee je bij vijf stuks een bedrag van 2x de inzet pakt.

De farao telt als wild en vervangt alle andere symbolen behalve de scatters en het money respin symbool.

Als het lukt om vijf wilds te landen dan pak je 25x de inzet.

Drie Jackpots via de Money Respin

Zodra je dit spel opent zal het je opvallen dat er bovenaan het speelveld drie  jackpots staan vermeld.

Het gaat om de Minor, Grand en Major jackpot die een vaste waarde hebben van 30x, 100x en 1.000x de inzet.

Om een van de jackpots te winnen heb je minstens zes Money Respin symbolen (kamelen) nodig.

Het bedrag dat je wint met de money respin feature blijft staan en je krijgt nu drie respins waarmee je kunt proberen om de rest van het speelveld te vullen.

Behalve een geldbedrag kun je hiermee dus een van de jackpots winnen en als het je lukt het gehele speelveld met money respin symbolen te vullen dan win je de Major Jackpot.

De Free Spins bonus

Om de free spins bonus te bereiken heb je drie bonussymbolen (perkamenten) nodig. Je ontvangt nu 10 gratis spins en vooraf wordt een willekeurig symbool geselecteerd dat als speciaal symbool telt.

Het speciale symbool klapt tijdens de bonus uit over de rollen waardoor je meer kans maakt om winstcombinaties te vormen. Het uitklappende speciale symbool komt dus ook voor bij Book of Dead.

Als het lukt om een kameel als speciaal symbool te krijgen dan gaat de money respin van start zodra dit symbool over de rol is uitgeklapt. Je kunt bovendien ongelimiteerd extra spins winnen door opnieuw drie perkamenten te landen.

Wat vinden wij van de Pyramid King Gokkast?

Hoewel het thema niet erg origineel is en er een aantal features zijn gekopieerd van andere slots is dit toch een leuke gokkast om te spelen. De kans op het winnen van een van de jackpots kan je een mooi bedrag opleveren, zeker als je met een maximale inzet speelt.

Een nadeel is dat de maximale uitbetaling een stuk lager uitvalt als bij Play ‘N Go’s Book of Dead of Cat Wilde and the Doom of Dead. Wij moeten wel vermelden dat wij tijdens het spelen van het demospel voldoende features hebben weten te ontgrendelen waardoor dit misschien toch een gokkast is om voor geld te spelen.

Probeer dit spel anders zelf eerst gratis uit voordat je besluit om voor geld te gokken.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip