Prime Zone
3.0/5

Prime Zone


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Prime Zone

Prime Zone is een Quickspin classic slot met klassieke fruitkast symbolen en prime zones waarmee jij bepaalt hoe de gratis spins bonus eruit gaat zien.

Het thema is gebaseerd op de boulevard in Las Vegas maar lijkt ons inziens meer op Miami. Speel je graag slots met dit thema dan kun je ook NetEnt’s Hot Line proberen.

Prime Zone heeft een uitbetalingspercentage van 96.28% en een medium variantie. Je kunt met slechts een enkele spin maximaal 2685x de inzet winnen!

Hoe werkt de Prime zone fruitautomaat?

Er zijn vijf rollen en drie rijen met fruitsymbolen met 10 vaste lijnen. De wild speelt een belangrijke rol bij deze video gokkast want dit telt ook als een multiplier.

Zodra je een winnende combinatie draait met een wild dan wordt een 1x multiplier actief maar let op, bij ieder extra wild dat deel uitmaakt van de winnende combinatie loopt de multiplier op.

prime zone slot

De staffel voor winnende combinaties is als volgt:

 • 1 multiplier wild: 1x
 • 2 multiplier wilds: 2x
 • 3 multiplier wilds: 3x
 • 4 multiplier wilds: 4x
 • 5 multiplier wilds: 5x

Als je 5 wilds weet te draaien dan pak je standaard 100x de totale inzet! De best uitbetalende symbolen (behalve het wild) zijn de rode en blauwe zevens, diamant en klokken waarmee je vanaf 20x tot 50x de inzet pakt.

Lukt het je echter om een rode zeven gecombineerd met 4 wilds te draaien dan pak je 50×4 = 200x de inzet!

prime zones

De free spins bonus

De free spins bonus is bijzonder leuk opgezet want je bepaalt zelf hoe de extra features van de bonus eruit gaat zien. Om de bonus te spelen heb je drie scatters nodig op de rollen 2, 3 en 4 waarna je zeven free spins krijgt.

Nu krijg je de keuze uit vier verschillende Prime Zones;

 • Prime Zone voor de rollen 1, 2 en 3: een vermenigvuldiger van 1x (kans op 1,076x de inzet)
 • Prime Zone voor de rollen 2, 3 en 4: een vermenigvuldiger van 2x (kans op 1,431x de inzet)
 • Prime Zone voor de rollen 3, 4 en 5: een vermenigvuldiger van 3x (kans op 2,337x de inzet)
 • Mystery Prime Zone dat afwisselend over de rollen voor kan komen met een vermenigvuldiger van 4x (kans op 2,685.5x de inzet)

De Prime Zone opties zijn in volgorde van lage variantie naar hoge variantie opgesteld, met name als je de Mystery Prime Zone selecteert dan is het risico het hoogst.

Onze beoordeling van de Prime Zone Video Gokkast

Voor een klassieke fruitautomaat volstaat dit spel prima. In de basis is het spel misschien wat simpel maar als je eenmaal de free spins bonus bereikt wordt het echt leuk.

Wat nieuwe fruitautomaten betreft is Quickspin een van de beste slot ontwikkelaars. Speel je liever een Quickspin slot met respins en een wild meter dan is het spel Sevens High het proberen waard.

Waar kan je Prime Zone voor geld spelen?

Vrijwel alle door ons aanbevolen casino’s hebben Quickspin spelletjes in hun spelassortiment opgenomen. Je kunt bij een legale goksite met een Nederlandse kansspelvergunning een account aanmaken en als nieuwe speler een bonus claimen.

Pluspunten
 • Bepaal zelf hoe de free spins bonus eruit ziet
 • Wild vermenigvuldigers in het basisspel
 • Behoorlijke uitbetalingspercentage
Minpunten
 • De maximale uitbetaling had iets hoger gemogen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip