Power of Thor Megaways
4.0/5

Power of Thor Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Power of Thor Megaways

We halen er weer even een slot bij dat vorig jaar door Pragmatic Play is uitgebracht. Power of Thor Megaways is een megaways gokkast gebaseerd op de Noorse mythologie. Het thema doet een beetje denken aan Vikings Unleashed Megaways van Blueprint Gaming. Op de achtergrond zien we tijdens het basisspel het natuurrijke Midgard. Dit alles wordt in vuur en vlam gezet zodra je de bonusronde bereikt. Op de rollen komen symbolen voor van verschillende strijders.

Ook bij Power of Thor Megaways speelt de hamer van Thor Mjolnir een belangrijke rol. Dit symbool komt alleen op de top rol voor en kan de onderliggende symbolen in wilds veranderen. Via de scatters kan het woordje THOR gevormd worden en dan bereik je de bonusronde. Er is eerst een optionele gok optie waarmee je een draai aan het rad krijgt. Tijdens het bonusspel is er een oplopende multiplier en de Mjolnir feature is ook hier actief.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,55% en de volatiliteit is hoog. De maximale winst bedraagt 5.000x de inzet.

Werking van de Power of Thor Megaways Gokkast

Power of Thor Megaways is een 6-reel gokkast met 2 tot 7 symbolen per rol. Zodoende kunnen er maximaal 117.649 megaways ontstaan. Er is een top rol aanwezig waarmee winstcombinaties aangevuld kunnen worden en waarmee je ook een bonus feature kunt pakken. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai.

Een winnende combinatie wordt gevormd zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts op adjacent reels weet te landen. Voor Thor zelf geldt een uitzondering want hier pak je al mee twee stuks prijs. Zoals je gewend bent van megaways gokkasten kunnen er cascades aan lijnwinsten ontstaan. Winnende symbolen worden continue vervangen door nieuwe symbolen.

Speelkaarten leveren niet heel veel op. Hiermee pak je bij zes van dezelfde soort een uitbetaling van 0,6x tot 1,5x de inzet. De vier Vikingstrijders inclusief Thor zijn meer waard. Draai er hier zes van voor een bedrag van 2x tot 20x de inzet.

Wilds kunnen op twee verschillende manieren vallen. De eerste manier is via de top rol en de tweede manier omschrijven we hieronder. Wild symbolen vervangen alle uitbetalende symbolen om een winstcombinatie te vormen.

Mjolnir Feature

Thor’s hamer kan alleen op de top rol landen en neemt twee vakjes in beslag. Nu worden alle onderliggende symbolen in wilds verandert waardoor er twee tot zes wilds per rol worden toegevoegd. Als er een wild combinatie met de wild symbolen wordt gevormd verdwijnen deze symbolen om plaats te maken voor nieuwe symbolen.

Mjolnir schuift op de top rol een plekje naar links op waardoor je de wild feature opnieuw kunt activeren. Deze feature kan zowel tijdens het basisspel als bonusspel geactiveerd worden.

Gratis Spins Bonus

Als je met vier scatters THOR weet te spellen dan gaat de gratis spins bonus van start. Je ontvangt nu 10 gratis spins en elke extra scatter zorgt voor 4 extra spins. Er kunnen maximaal 9 scatters landen waardoor je maximaal 30 spins kunt winnen.

Als je tussen de 10 en 18 spins hebt gewonnen kun je vooraf gebruik maken van de gok feature. De uitkomst van het bonus rad bepaalt of je meer spins wint of dat je de bonusronde hebt verspeelt. Tijdens de bonusronde is er een oplopende vermenigvuldiger actief. De multiplier begint met x1 en loopt na elke winnende cascade met +1 op. De Mjolnir feature is actief en kan voor leuke verrassingen zorgen. Als je drie scatters weet te landen ontvang je nog eens vier spins.

Wat vinden wij van de Power of Thor Megaways Slot?

Power of Thor Megaways is een van de betere Megaways slots dat Pragmatic Play heeft geproduceerd. De Mjolnir wilds kunnen tijdens het basisspel al een mooie uitbetaling opleveren, laat staan tijdens free spins. De bonusronde is super spannend want hier krijg je met de oplopende multiplier te maken en als we dat met Mjolnir koppelen dan wordt het gekkenhuis. Op visueel vlak valt er niets aan te merken. De animaties zijn top en zowel de symbolen als de achtergrond zien er prima uit.

Andere leuke slots die wij je kunnen aanbevelen zijn Vikings go to Valhalla van Yggdrasil en Pirate’s Plenty Megaways van Red Tiger. Geniet hier eerst van het Power of Thor Megaways demospel. Voor geld spelen kan prima bij Circus Casino.

Pluspunten
  • Waanzinnige Mjolnir wilds feature
  • Prima uitbetalingspercenage
  • Gratis spins bonus met oplopende multiplier
  • Bonus rad gok optie waarmee je meer spins kunt winnen
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip