Playboy Gold
3.0/5

Playboy Gold


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Playboy Gold

Het heeft even geduurd maar je kunt vanaf heden genieten van Microgaming’s Playboy Gold slot machine. Dit spel is natuurlijk gebaseerd op het populaire pikante blad van Hugh Hefner uit de jaren tachtig. Na de invoering van het internet verloor het blad steeds meer leden.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96% best redelijk gekoppeld aan een lage variantie. De maximale uitbetaling is slechts 200x de inzet.

Hoe werkt de Playboy Gold Gokkast?

Playboy Gold heeft zes rollen met 100 vaste lijnen en is te spelen met inzetten vanaf 50 eurocent tot maximaal 500 euro per draai.

De Playboy Bunnies juichen je toe en komen voor op de achtergrond van dit spel en als Jumbo Blocks op de rollen (een soort Mega symbolen). De dames links en rechts van de rollen nemen elke keer een andere pose aan tijdens het spelen.

Winnende combinaties lichten op en glinsteren met glamour zodat het duidelijk zichtbaar is als je een lijnwinst pakt. De symbolen bestaan uit PlayBoy logo’s, kaartsymbolen en de Playmates Stephanie, Hiromi, Gia en Carly.

Extra functies en de Jumbo Blocks

Playboy gold bevat een scatter waarmee je free spins kunt verdienen en een wild symbool in de vorm van een goudbaar met het Playboy logo. Met de Jumbo Blocks kun je echter de meeste winsten behalen want deze blokken bestaan uit een gecentreerd 4×6 symbool in het midden. Je ontvangt hiermee een van deze prijzen;

  • Een vermenigvuldiger dat 5x de alle lijnwinsten oplevert.
  • Een cash prijs van 30x de totale inzet.
  • Of maximaal 4 re-spins waarbij het blok een geheel van 4×10 symbolen vormt..

Met 3 of meer scatters gaat de wheel bonus van start en hiermee kun je een van de volgende bonussen winnen;

  • De Match bonus: Kies een van de 10 kaarten totdat je twee dezelfde kaarten hebt. Nadat je voor een tweede keer kaarten hebt geselecteerd gaat de bijbehorende cash prijs 10x omhoog.
  • Free Spins: Je ontvangt 10 gratis draaibeurten waarbij er tijdens elke spin een Jumbo Block valt.

Wat vinden wij van PlayBoy Gold

Playboy Gold is een uniek video gokkast dat qua uitstraling en spelverloop anders is dan de meeste slots. Dankzij de mogelijkheid om met 500 euro per draai te spelen is dit ook een gokkast waar spelers die van hoge inzetten houden van zullen genieten.

Het basisspel is wel matig maar zodra je een van de bonus features weet te ontgrendelen wordt het allemaal heel spannend.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip