Pinocchio
3.0/5

Pinocchio


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Pinocchio

Het heeft even geduurd maar eindelijk heeft Betsoft weer een nieuwe 3D slot op de markt gebracht. Deze 3D videoslot is gebaseerd op het het verhaal van de Italiaanse schrijver Carlo Collodi, Pinocchio. Betsoft heeft met dit spel alles uit de kast gehaald waardoor het aan spannende features niet ontbreekt.

Tijdens het spelen zie je aan de linkerkant Gepetto die af en toe jongleert en aan de rechterkant Pinocchio die op een tafeltje zit. Het ziet er allemaal prachtig uit en door de toegevoegde features kun je flinke geldbedragen winnen. Het theoretiche uitbetalingspercentage is met 96,53% vrij goed terwijl de variantie laag is.

Hoe werkt de Pinocchio 3D Slot?

De Pinocchio videoslot heeft vijf rollen, drie rijen en vijftien lijnen dat je kunt activeren. Voor geld gokken kan vanaf 1 eurocent per lijn tot maximaal 75 euro bij een maximale inzet en met alle lijnen geactiveerd.

Er zijn vijf premium symbolen en die zien er als volgt uit; Pinocchio zelf, een papegaai in een kooi, een reclamebord, een houten schaaf en een houten klok. Met vijf preium symbolen pak je een bedrag van 150 tot maximaal 500 munten. De speelkaart symbolen A, K, Q, J en 10 leveren bij vijf stuks 60 tot 100 munten op.

De bonus features van Pinocchio

Zowel links als rechtsboven zijn er meters die op kunnen lopen. De meter aan de linkerkant is de ‘To Stage’ meter en als deze wordt gevuld kan Pinocchio optreden. De meter aan de rechterkant is de ‘To Class’ meter en als deze meter wordt gevuld moet Pinocchio naar school.

Tevens kun je ‘Real Boy’ of ‘Wooden Boy’ symbolen verzamelen waarmee de Real Boy Mode kan worden geactiveerd. Tijdens de Real Boy modus wordt Pinocchio een echte jongen en telt het Pinocchio symbool nu ook als wild voor de speelkaarten.

De ‘Fairy Awesome re-spins’ kunnen voor gratis re-spins zorgen. Er is nog een Double Up mini spel dat je kunt spelen, een soort kop of munt spel waarmee je winsten kunt proberen te verdubbelen. Bij een maximale inzet kun je Pinocchio spelen met 75 euro per speelronde. Als je dol bent op Betsoft slots dan is The True Sheriff ook aan te bevelen.

Om voor geld te spelen adviseren wijj je om eens bij een legaal online casino te gaan kijken of speel Pinocchio lekker gratis via GokkastenStip.nl.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip