Pied Piper
3.0/5

Pied Piper


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Pied Piper

Pied Piper is de nieuwste Quickspin gokkast in 2018 dat hier gratis te spelen is of voor geld gespeeld kan worden bij Batavia Casino waar je vanaf 13 februari ook de door Quickspin nieuw uit te brengen fruit machine Northern Sky kunt spelen.

Deze titel staat in het Nederlands bekend als de rattenvanger van Hamelen waar de Pied Piper met zijn fluit de ratten naar de rivier de Wezer weglokte.

Deze gokkast heeft vijf rollen, vier rijen met 40 winlijnen die standaard actief zijn. Het symbool van muizen is bij Pied Piper het wildsymbool en de Pied Piper zelf is een joker die over de gehele rol uitklapt. De RTP is 96,3% en de variantie scatten wij in op medium tot hoog.

Hoe speel je de Pied Piper Slot?

Je gaat met dit spel terug in de tijd, namelijk de middeleeuwen waar de rattenvanger van Hamelen de muizen en ratten gaat verjagen.

Er zijn twee belangrijke functies, dat zijn de wandelende re-spins waarbij het muis wildsymbool na iedere draaibeurt een plekje naar links opschuift en de free spins met Mystery Piper Wilds. Het aantal lijnen waarmee je speelt is niet in te stellen zodat er standaard 40 regels actief zijn.

Hieronder kun je alle extra mogelijkheden ontdekken;

  • Piper Re-spins: Als een uitgeklapte pied piper symbool voorkomt worden de piper re-spins geactiveerd. De rattenvanger schuift na elke re-spin een plekje naar links op totdat hij uit het speelveld verdwijnt.
  • Mystery Re-trigger; Een mystery re-trigger kan voorkomen tijdens de laatste spin van de re-spins. De rattenvanger valt dan op de vijfde rol en geeft de speler vijf nieuwe draaibeurten.
  • Free Spins; Met drie of meer bonus scatters wordt het bonusspel geactiveerd waar je tien free spins kunt wegspelen. Tijdens deze bonus ontvang je een tot zes wild muis symbolen.
  • Mystery Re-spins Trigger; De Pied Piper kan tijdens de free spins voor nog meer draaibeurten zorgen.

De symbolen en winstlijn uitbetalingen

Het Pied Piper symbool klapt uit over de gehele rol waardoor het een 4×1 stacked symbool is. Dit symbool komt uitsluitend voor op de rollen 3,4 en 5. Het muis wild symbool vervangt alle andere symbolen behalve de Piper en de bonus scatter.

Dit symbool komt ook voor tijdens free spins en wandelt samen met de Piper van rechts naar links. Drie bonus scatters activeren de free spins en komen uitsluitend tijdens het basisspel voor. De scatter verschijnt alleen op de rollen 2, 3 en 4.

Overige premium symbolen zijn die van de Koning en Koningin, vijf Koning symbolen levert 1000 euro op bij een maximale inzet op terwijl vijf Koningin symbolen 500 euro waard zijn.

Wat vinden wij van de Pied Piper Gokkast?

Ondanks dat het thema van dit spel goed is uitgewerkt behoort Pied Piper zeker niet tot de beste Quickspin Slots. Een van de nieuwste slots van deze ontwikkelaar is de gokkast Hall of the Mountain King dat volgepropt met spannende spelelementen zit. Ontdek wat je er zelf van vindt en speel Pied Piper lekker gratis op GokkastenSpin.nl.

Toch is dit spel de moeite waard want de Piper Respins komen regelmatig voor. De gratis spins bonus is niet verkeerd want je kunt hier een mooi aantal extra draaibeurten pakken dankzij de re-spins.

Pluspunten
  • Wandelende wild symbolen
  • Mystery respins tijdens het basisspel en de bonusronde
  • Gratis spins bonus met extra Mouse Wilds
Minpunten
  • De maximale winst bedraagt slechts 1456x de inzet
© Copyright 2023 Gokkasten Stip