Phantom Cash
3.0/5

Phantom Cash


Home » Phantom Cash

Ben jij een fan van griezelnachten en volle maan events? Dan is een gokje wagen op Phantom Cash geen slecht idee want met een spookachtig thema lijkt het wel alsof je in het spookslot op de Efteling ronddwaalt.

Microgaming heeft Phantom Cash al in 2012 uitgebracht en na het spelen van dit spel vonden wij het de moeite waard om dit spookslot op Gokkastenstip.nl te plaatsen.

Er zijn namelijk ontzettend veel video slots beschikbaar en soms missen we er een paar maar wij willen ze alsnog allemaal plaatsen!

Het spelen van Phantom Cash is hartstikke leuk en misschien komt het wel doordat het spel eenvoudig te spelen is en er toch leuke winsten te behalen zijn door de Wild spookjagers Thurmingham en Carstairs.

Microgaming heeft de afgelopen jaren ontzettend veel online slotmachines ontwikkeld en het Quikfire platform biedt ook een uitkomst voor andere software leveranciers zoals bijvoorbeeld Rabcat Gaming.

Phantom Cash in het kort

Het betreft een video gokkast met 3 rollen, vijf rijen en 25 winlijnen.

Het verhaal speelt zich af in een spookslot uit de Victoriaanse tijd en met een spookachtig deuntje op de achtergrond lijkt het net echt.

Phantom Cash heeft een scatter in de vorm van een spookslot en er zijn twee wildsymbolen, Thurmingham en Carstairs.

De wildsymbolen komen alleen op de eerste en op de vijfde rol voor en vervangen alle andere symbolen als dit tot een winnende combinatie leidt. De winst die je met de wildsymbolen behaalt wordt ook nog verdubbeld.

Zodra er 3, 4 of 5 scatters verschijnen wordt de Ghost Zap feature geactiveerd, een soort ghostbusters spel waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk spoken gevangen te nemen.

Tijdens de Ghost Zap feature kunnen jouw winsten flink oplopen.

Onze beoordeling van Phantom Cash

Dit is een gokkast om zeker rond de donkere dagen rond Halloween te spelen. Je zult wel de flash player moeten activeren in de browser maar dat mag de pret niet drukken.

Verder ziet Phantom Cash er gelikt uit en zijn er voldoende extra features waar je van kunt profiteren.

Ben je net begonnen met het spelen van online slots? Dan is dit spel een goede optie om mee te beginnen. Een andere leuk video slot dat je kunt proberen is Ghost Glyph.

Liefhebbers van dit thema kunnen onze overzicht met de Top 10 gokkasten rond Halloween bekijken.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip