Peaky Blinders
4.0/5

Peaky Blinders


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Peaky Blinders

Peaky Blinders is de eerst branded slot van Pragmatic Play dat is gebaseerd op de gelijknamige Britse televisieserie dat over een beruchte criminele bende uit Birmingham die in 1919 de straten onveilig maakten. Thomas Shelby is de leider van de bende en speelt de hoofdrol in dit slot.

Pragmatic Play heeft het met een standaard indeling op veilig gespeeld maar heeft een paar leuke features toegevoegd zoals de Shelby Betting Shop bonus en de By Order of the Peaky Blinders feature. Tijdens het spelen kun je genieten van symbolen die met de spannende televisieserie te maken hebben terwijl muziek van de show afspeelt als achtergrondgeluid.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,5% bovengemiddeld en de variantie schommelt tussen medium en hoog in.

De Peaky Blinders Gokkast in de Basis

Het speelveld van Peaky Blinders is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen met twintig vaste lijnen. Direct voor geld spelen kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai.

Hoewel dit spel een hoog entertainment gehalte heeft zul je er niet snel rijk mee worden. De maximale uitbetaling dat je kunt verdienen is 2.022x de inzet.

peaky blinders gokkast

De prominente symbolen zijn de vier hoofdrolspelers van Peaky Blinders waarbij Thomas Shelby met 40x de inzet voor vijf stuks het meeste oplevert. Verder kun je ook aardig verdienen aan Michael Gray, Polly Gray en Arthur Shelby waarmee je bij vijf stuks 5x tot 15x de inzet verdient.

Het wild symbool is eenvoudig herkenbaar en vervangt alleen de reguliere symbolen. Vijf wilds is bovendien ook goed voor 20x de inzet.

Uniek is het feit dat  je extra features op een onafhankelijke manier kunt ontgrendelen op de vijfde rol maar ook gekoppeld aan de free spins bonus als je tegelijkertijd het Peaky Blinders Bonus symbolen op de 1e en 3e rol weet te landen.

Twee extra Features

De Shelby Betting Shop feature wordt actief zodra je alleen op de vijfde rol dit bonussymbool draait zonder op de 1e en 3e rol het bonussymbool te draaien.

Alle hoofdrolspelers op het speelveld krijgen nu een cashprijs toegekend waarna de geldbedragen bij elkaar opgeteld worden en je een uitbetaling ontvangt.

Dan is er nog de By Order of the Peaky Blinders feature dat geactiveerd wordt als je dit symbool op de vijfde rol draait zonder het bijbehorende bonussymbool. Je ontvangt nu eerst een uitbetaling van de symbolen op het speelveld en daarna krijg je een respin toegekend.

Tijdens de respin worden alle hoofdrolspelers samengevoegd tot hetzelfde symbool waarmee je een extra uitbetaling kunt verwachten.

order of the peaky blinders bonus

De Free Spins Bonus

Het bonussymbool komt dus alleen op de 1e en 3e rol voor en in combinatie met de bovenstaande features kun je dus twee verschillende free spins bonussen winnen. Tijdens de Shelby Betting Shop free spins ontvang je 8 gratis spins en worden er extra Shelby scatters aan de vijfde rol toegevoegd.

Tijdens de By Order of the Peaky Blinders free spins ontvang je 10 gratis spins en worden er extra scatters aan de vijfde rol toegevoegd. Je kunt met beide free spins bonussen helaas geen extra spins verdienen.

Wat is onze beoordeling van de Peaky Blinders Gokkast?

Qua beeld en geluid heeft Pragmatic Play voortreffelijk werk geleverd en qua game play hebben ze voor een standaard indeling gezorgd. Nu komen de extra features tijdens het basisspel wel regelmatig voor waardoor je sneller blijft spelen.

Een van de free spins bonussen bereiken liet lang op zich wachten en dan is de maximale uitbetaling van 2.022x de inzet natuurlijk ook aan de lage kant. Toch kunnen wij je Peaky Blinders aanbevelen want de gokkast heeft een hoog entertainment gehalte en daar draait het natuurlijk om. Als je voor geld wilt spelen zul je nog even moeten wachten tot 27 augustus 2020 maar je kunt hier alvast onbeperkt gratis genieten.

Speel je liever een branded Megaways slot waarmee je 44.000x de inzet kunt winnen? Dan kunnen wij je Survivor Megaways van BTG aanraden.

Pluspunten
  • Prima RTP gehalte
  • Goed uitgevoerd thema
  • Twee extra features in het basisspel
  • Twee verschillende free spins bonussen
Minpunten
  • De maximale uitbetaling valt een beetje tegen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip