Panther’s Reign
3.0/5

Panther’s Reign


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Panther’s Reign

Panther’s Reign is een nieuwe gokkast van quickspin met een thema en verhaallijn dat zich diep in de jungle van de Amazone afspeelt.

Je kunt de Quickspin slots gemakkelijk  herkennen aan de opzet van de gokkasten die zij produceren waarbij het vloeiend spelverloop en de grafisch spelelementen altijd van topkwaliteit zijn.

Quickspin heeft een aantal bonus features toegevoegd waarmee je extra winst kunt behalen, lees onze complete review om alle features te ontdekken. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,25% redelijk en de variantie is hoog.

Hoe werkt de Panther’s Reign Gokkast nu precies?

Het speelveld van Panther’s Reign is opgedeeld in vijf rollen, drie rijen met 50 vaste lijnen. Voor geld gokken kan al vanaf tien eurocent tot maximaal honderd euro per spin.

Wat de symbolen betreft zijn de dieren van de jungle het meeste waard. De zwarte panter levert een uitbetaling van 100x de inzet als je vijf dezelfde weet te landen terwijl de overige jungledieren goed zijn voor een uitbetaling van 15x tot 25x bij vijf stuks.

De kaartsymbolen, harten.schoppen, klaveren en ruiten zijn een stuk minder waard, vijf stuks van hetzelfde soort zorgt voor een uitbetaling van 5x tot 10x de inzet. Er is nog een wildsymbool dat alle andere symbolen vervangt behalve de scatters, hiermee verdien je bij vijf dezelfde 100x de inzet.

De Wild Spray Feature

De wild spray feature komt op willekeurige momenten voor en zorgt ervoor dat er drie tot tien wilds geheel random geplaatst worden op de rollen.

Deze bonus feature kan zowel in het basisspel als tijdens free spins voorkomen. Gedurende de free spins verschijnt de wild spray na elke spin!

De free spins bonusronde

Je hebt minstens drie scatters nodig waarmee je vijf gratis spins verdient. Elke extra scatter dat valt zorgt voor een extra gratis spin en dat kan tot maximaal 22 free spins oplopen.

Een leuke feature is de respin dat je krijgt zodra je een winnende combinatie draait. Alle symbolen van de winnende combinatie blijven staan en je krijgt respins totdat je geen nieuwe lijnwinsten meer pakt.

Tijdens de gratis spins is de wild spray dus elke draaibeurt actief waarmee je tot 7 wilds per spin op de rollen krijgt. Deze bonusronde zit goed in elkaar en kan voor een flinke winst zorgen.

Wat vinden wij van de Panther’s Reign videoslot?

Zo op het eerste oog vonden wij dit spel een beetje tegenvallen maar na het spelen van Panther’s Reign zijn we daar op teruggekomen.

Zowel in het basisspel maar vooral tijdens free spins zorgt de wild spray feature voor leuke verrassingen en de respin optie na een winnende combinatie tijdens gratis spins is ook leuk bedacht.

Voordat je voor geld gaat gokken op Panther’s Reign moet je wel bedenken dat dit een hoge variantie slot is waardoor je vrij snel je budget kunt verspelen.

Ben je een liefhebber van het jungle thema? Dan kunnen wij je Yggdrasil Gaming’s Jungle Books slot aanraden.

Ben je klaar met gratis spelen en wil je nu voor geld spelen?

Als je uitgespeeld bent met het demospel en klaar bent om voor geld een gokje te wagen dan willen wij je adviseren om een account aan te maken bij een door de KSA gelicenseerde goksite.

Het is belangrijk om bij een betrouwbare aanbieder te spelen zodat je zekerheid hebt dat je wordt uitbetaald zodra je wat wint. Bovendien kun je via het centraal register uitsluiting kansspelen (CRUKS) jezelf in bescherming nemen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip