Paco and the Popping Peppers
4.0/5

Paco and the Popping Peppers


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Paco and the Popping Peppers

Dit is een spel dat absoluut niet mag ontbreken op GokkastenStip.nl. Paco and the Popping Peppers is een nieuw videoslot dat je bij een goksite met licentie kunt spelen en desondanks dat Paco een beetje lui is en constant een siësta wil houden kun je toch nog leuke geldbedragen winnen op dit videoslot zodra je voor echt geld gaat spelen.

Dit spel staat volledig in het teken van tequila en hete pepers met een leuke multiplier waarmee je jouw winsten 10 maal kunt vergroten. De RTP is met 94,3% ver onder het gemiddelde en de variantie is medium.

Hoe werkt de Paco Poppin Peppers Gokkast?

De Paco and the Popping Peppers gokkast werkt via het Avalanche mechanisme want er zijn geen draaiende rollen maar vallende symbolen.

Symbolen waarmee je winstcombinaties draait verdwijnen en maken plaats voor nieuwe zodat er cascades aan winstcombinaties kunnen ontstaan. Je kunt zelfstandig het aantal lijnen bepalen waarmee je wilt spelen en dat kan al vanaf 1 eurocent tot maximaal 5 euro per lijn.

Qua symbolen kom je allerlei gekleurde verse pepers tegen en rechts onderaan zie je de fles tequila al klaar staan, De pop multiplier kan jouw winst 10x vergroten dus houd de multiplier goed in de gaten. De piñata is het wildsymbool en vervangt alle andere symbolen als dit winst kan opleveren.

Hoger Lager bonusspel

Met drie of meer symbolen van de hut wordt de hoger lager bonusronde opgestart. Hiermee kun je aanzienlijke winsten behalen of tien gratis speelrondes verdienen. Het gaat niet om free spins maar om een potje hoger lager. Je krijgt drie levens waarmee je tien keer achter elkaar de juiste kaart moet raden.

Met het spelen van dit videoslot is het altijd feest en de grappige Paco brengt je constant aan het lachen. Probeer dit spel geheel gratis of maak vrijblijvend een spelersaccount aan bij een legaal online casino zodat je een gokje voor geld kunt wagen.

Wat vinden wij van de Paco and the Popping Peppers Gokkast?

Betsoft heeft het thema leuk uitgewerkt en via het Avalanche mechanisme kunnen er kettingreacties van winnende combinaties ontstaan. Het uitbetalingspercentage is veel te laag ingesteld waardoor het de moeite waard is om verder te kijken. Het is jammer want op zich is dit een leuke slot om te spelen. Wij adviseren je om Paco and the Popping Peppers hier lekker gratis te spelen.

Speel je lievere een Betsoft slot met een hogere RTP? Probeer dan eens Fruit Zen, een fruitautomaat met wild respins en uitklappende wilds.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip