Orient Express
4.0/5

Orient Express


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Orient Express

De Orient Express gokkast is een van de nieuwe slots van Yggdrasil Gaming waarbij spelers op de trein stappen in Parijs en afreizen naar Istanbul. De Orient Express was een luxetrein met verschillende routes waar passagiers vanaf Parijs konden opstappen.

De trein was beschikbaar tussen 1883 en 1977 en heeft tot 2009 nog als internationale trein gefungeerd.

Mocht je een soortgelijke reis willen boeken dan kun je tegenwoordig een vakantie met de Golden Eagle Luxury Trains boeken.

De Orient Express gokkast is een spel met vijf rollen, drie rijen en 20 lijnen. De vier verschillende game modes geven je de kans om andere delen van de wereld te ontdekken.

Hoe werkt de Orient Express Gokkast?

Je stapt op de trein en start in Parijs waar je in het basisspel met twintig lijnen speelt en de conducteur als wild symbool telt.

Zodra je drie free spins symbolen op de rollen krijgt gaat de free spins mode van start en vertrek je naar de volgende stad in een ander land.

Tijdens de free spins wordt het extra spannend want als er wild symbool verschijnt blijft deze plakken en schuift dan per free spin een plek op en de teller blijft staan zodat je extra spins krijgt toegewezen.

Zodra alle gratis spins zijn verspeeld reis je door naar de volgende stad met als eindbestemming Istanbul. De game modes zijn dus als volgt;

  • Parijs – hier telt de conducteur als wild en beloont je met extra spins tijdens de free spins ronde
  • Venetië – er wordt een vermenigvuldiger tot 5x toegevoegd
  • Belgrado – hier kunnen trein symbolen een complete rol wild maken
  • Istanbul – ansichtkaarten vliegen rond en kunnen 12 rol posities wild maken

Winnende combinaties

Winnende combinaties van passagiers leveren verreweg de meeste munten op met een maximale winst van 1000 munten.

De symbolen van kaarten leveren helaas minder op. Belangrijk om te weten is dat alle winnende combinaties van links naar rechts tellen.

Er zijn vier verschillende wilds waarvan er een in alle werelden voorkomt, de andere wilds komen alleen voor in Belgrado, Parijs en Istanbul.

Wat vinden wij van de Orient Express Slot?

Yggdrasil heeft het thema perfect uitgevoerd en de verschillende game modes maken dit slot interessant om te spelen.

Het theoretische uitbetalingspercentage ligt met 96,1% net boven het gemiddelde en met de variantie aan de lage kant pak je dus regelmatig een kleine prijs.

Je kunt hier Orient Express geheel gratis uitproberen en als je klaar bent om voor geld te gokken dan verwijzen wij je graag door naar de legale goksite van Bet365.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip