Opal Fruits
4.0/5

Opal Fruits


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Opal Fruits

Opal Fruits is een van de nieuwste slots van Big Time Gaming! Slot spelers zijn dol op BTG gokkasten en dat komt waarschijnlijk door het Megaways systeem en dat ontbreekt bij dit spel maar wordt goedgemaakt door een nieuw en unieke speelervaring dankzij de Triple Reaction mechanisme.

Er zijn geen vaste winregels maar je kunt wel op maar liefst 5.625 manieren winnen waarmee je tot maximaal 720.000 euro kunt winnen! Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,75% en de variantie is hoog.

De layout van het spel bestaat uit zes rollen met drie rijen. zowel aan de bovenkant als onderkant zijn er vier extra symbolen.

Hoe werkt de Opal Fruits Gokkast?

Het spel heeft wat weg van NetEnt’s Twin Spin en Starburst videoslot maar het triple reaction mechanisme is een nieuw concept van BTG waarbij reacties ontstaan van links naar rechts, van rechts naar links en van boven naar beneden.

Zowel de rollen met vier symbolen dat je bovenin en onderaan de reguliere rollen (2, 3, 4 en 5) kunt vinden zorgen voor spannende reacties.

opal fruits slot

Zodra je een winnende combinatie draait kan een triple reaction onstaan waardoor symbolen van de winnende combinatie verdwijnen en er nieuwe symbolen worden geplaatst.

Slot Symbolen en Uitbetaling

De fruitige symbolen tellen als premium en zorgen dus voor de hoogste uitbetaling terwijl de kaartsymbolen een lagere waarde hebben.

Je hebt met dit spel te maken met twee verschillende wilds;

  • Een normale wild dat tijdens het basisspel en free spins spel voorkomt en alle andere symbolen vervangt als dit tot een winnende combinatie leidt.
  • Een wild gekoppeld aan een 3x vermenigvuldiger dat uitsluitend tijdens het basisspel voorkomt.

Het symbool dat de hoogste uitbetaling oplevert is de druif waarmee je met 6 druiven tot 50x de totale inzet wint.

extra features

De Free Spins bonus

Zodra je vier scatters draait die het woord FREE vormen dan win je 10 gratis draaibeurten. Tijdens de free spins heb je te maken met een ongelimiteerde win vermenigvuldiger, d.w.z dat je na een winnende reactie en extra vermenigvuldiger krijgt. Vergelijkbaar met de bonusrondes van een behoorlijk aantal megaways gokkasten.

Zodra je een scatter draait wordt de vermenigvuldiger met 5x verhoogt en met elke scatter dat je daarna draait krijg je een 10x vermenigvuldiger toegekend.

Onze Beoordeling van Opal Fruits

Big Time Gaming heeft zichzelf weer eens overtroffen en het is dan ook niet vreemd dat vrijwel alle slot spelers graag BTG slots spelen. Opal Fruits is een van de slots waar je moeite mee zult hebben om te stoppen met spelen. Hoewel dit geen Megaways gokkast is kun je toch mooi op 5.625 manieren winnen.

Dankzij triple reactions en een oplopende multiplier kun je tijdens de free spins bonus een mooi bedrag in de wacht slepen. De RTP is uitstekend en de maximale winstpotentie is enorm. Wil je dit spelletje overigens voor geld spelen dan kunnen wij je een online gokkasten casino met licentie aanbevelen!

Pluspunten
  • Triple reactions spelmechanisme
  • 5.625 ways to win
  • Een x3 multiplier wild tijdens het basisspel
  • Gratis spins bonus met oplopende multiplier
Minpunten
  • Er zijn geen noemenswaardige minpunten
© Copyright 2023 Gokkasten Stip