Odin Infinity Reels Megaways
4.0/5

Odin Infinity Reels Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Odin Infinity Reels Megaways

Dit is de derde slot met het Infinity Reels spelmechanisme ontwikkeld door ReelPlay. Odin Infinity Reels Megaways maakt gebruik van twee spannende spelmechanismes en heeft een thema gebaseerd op de Noordse mythologie. Op visueel vlak is het genieten geblazen en het aantal ways to win is oneindig. Dit dankzij een combinatie van Infinity Reels en Megaways. NetEnt gebruikt trouwens eenzelfde soort mechaniek maar noemt het Infinireels. Een voorbeeld is Gods of Gold Infinireels.

Behalve een oneindig aantal manieren om te winnen heeft ReelPlay ook een jackpot toegevoegd dat 888x de inzet kan opleveren. Er is ook nog een gratis spins bonusronde waarbij vooraf het aantal spins en de oplopende multiplier door de uitkomst van twee bonus wheels wordt bepaald. Als je meer wilt weten over dit spel dan kun je onze review verder lezen of direct het demo spel hierboven spelen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,18% en de volatiliteit is extreem hoog. De maximale winst met een enkele draai is 20.000x de inzet.

Werking van Odin Infinity Reels Megaways

Het speelveld van Odin Infinity Reels Megaways bestaat standaard uit drie rollen met 2 tot 4 symbolen per rij. Inzetten kan vanaf €0,30 tot maximaal €12 per draai. Het aantal rollen kan in theorie oneindig uitgebreid worden waardoor er geen limiet op het aantal manieren om te winnen is. Winnende combinaties ontstaan zodra je drie maal hetzelfde symbool van links naar rechts weet te landen. Zodra je een winnende combinatie weet te landen wordt er een extra rol toegevoegd. Er is ook een symbolen win multiplier dat met +1 start en per extra rol oploopt.

odin infinity reels megaways gokkast

Symbolen van runenstenen hebben de laagste waarde. Drie van dezelfde soort is goed voor 1x tot 3x de inzet. De wolf, een raaf, paard en Odin zijn meer waard. Draai er hier drie van voor een bedrag van 4x tot 8x de inzet.

Het symbool van Valknut (drie driehoeken ineen) telt als wild symbool en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter.

Jackpot Prijs

Als het lukt om het aantal rollen met 12 of meer uit te breiden dan win je een jackpot van 888x de inzet. De jackpot is een extra prijs dus je pakt ook de winst van het aantal uitbreidingen dat je hebt weten te behalen. Tijdens het testen van het demospel is het ons trouwens niet gelukt om dit aantal te bereiken.

rollen uitbreiden

Gratis Spins Bonus

De speer van Odin (Gungnir) telt als scatter en zodra je een winstcombinatie met dit symbool weet te vormen dan gaat het gratis spins bonusspel van start. Voordat je aan de bonus kunt beginnen krijg je eerst een draai aan twee verschillende wielen. Het eerste rad bepaalt het aantal spins dat je winst (minimaal 8 en maximaal 12). Het tweede rad bepaalt de hoogte van de vermenigvuldiger als je een winnende cascade draait (minimaal x1 en maximaal x4).

Met een beetje geluk pak je 12 spins met een multiplier van x4 en dan kan het hard gaan want dan wordt na elke winstcombinatie de multiplier met +4 verhoogt. Bovendien wordt de vermenigvuldiger niet gereset. Als je tijdens de bonusronde wederom een winstcombinatie met Gungnir weet te draaien dan ontvang je vier extra spins.

Wat vinden wij van de Odin Infinity Reels Megaways Gokkast?

Odin Infintity Reels Megaways combineert twee waanzinnige mechanismes in één spel. Het zorgt tijdens het basisspel al voor spannende momenten, laat staan tijdens de bonusronde. Grafisch ziet de gokkast er ook prachtig uit. Kortom, de moeite waard om te spelen. Als je het bonusspel weet te bereiken dan wordt de winst vermenigvuldiger niet gereset en kan de winst behoorlijk hoog uitpakken.

Slots met een vergelijkbaar thema dat je kunt uitproberen zijn Wild Hammer Megaways van iSoftBet en Tales of Asgard: Loki’s Fortune van Play ‘N Go. Dit spel is al op 6 mei 2021 uitgebracht en vanaf heden nu hier gratis speelbaar.

Pluspunten
  • Infinity Reels spelmechanisme
  • Ontgrendel een oneindig aantal megaways
  • Kans op een vaste jackpot prijs van 888x de inzet
  • Bonusspel met oplopende multiplier
Minpunten
  • Leuke bonus features zoals een knock out bonus
© Copyright 2023 Gokkasten Stip